Viikon kysymys: Ostatko pelien remasteroituja versioita? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Ostatko pelien remasteroituja versioita?

30.03.2015 // Kirjoittanut: Ida Suominen
32
Viikon kysymys: Ostatko pelien remasteroituja versioita?

Nykyisen konsolisukupolven ensimmäinen vuosi meni pitkälti uusioversioiden tahdissa. Toisaalta ehostuksia tehtiin edelliseltä sukupolvelta nykyraudalle. Ja toisaalta esimerkiksi pari vuotta takaperin nähtiin NES-klassikko DuckTales tähän päivään päivitettynä.

Nyt laitteet ovat alkaneet saada jo kokonaan uutta tahkottavaakin, mutta löytyykö vanhalle vielä ottajia? Tällä viikolla tahdommekin tietää, miltä näyttää remasteroinnin tulevaisuus.

Ostatko pelien remasteroituja versioita?

- Ostan, useiden
- Ostan, mutta vain niiden joita en ole aikaisemmin pelannut
- Ostan, mutta vain niiden joihin on tehty selkeitä parannuksia
- En osta

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Ainoa peli, jonka olen ostanut ns. remasteroituna on Ratchet & Clank Trilogy PS3:lle. Siinä on pelit, joiden parissa jaksaa mätätä tunti tolkulla. =D

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Ostan, jos en pysty pelaamaan alkuperäistä tai uusioversio takaa paremman yhteensopivuuden tai mieluisemman alustavaihtoehdon. Ostin esimerkiksi Icewind Dalen remasteroinnin Linux-tuen takia, vaikka omistankin täysin toimivan version alkuperäisestä Windowsille.

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Miksi ei voi vastata montaa? Vastaisin toisen ja kolmannen vaihtoehdon, jos voisin.

Käyttäjän Mande kuva
Mande

Aika paljon noita on tullut hankittua. Kaikki oikeastaan sellasia, mitä ei ole aikaisemmin tullut pelattua tai vaihtoehtosesti omistan vain ilmaiseksi esim. ps plussasta saatuna ja peli todettu hyväksi. Hyvänä esimerkkinä tuo Metro -kombo tuli ostettua kun Last Lightin sain PS Plussan kautta. Seuraavana tulee varmaan tuo DMC ostettua samasta syystä. Toki suunnaton määrä lisäherkkuja ja esim kaikki DLC:t samassa paketissa auttaa kanssa ostopäätöksen tekemiseen.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Olen ostanut Ps4:lle kolme ja PS3:lle 10. Eli, kyllä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En tue tätä toimintaa yhtään. MGS HD Collection löytyy, mutta se olikin ennen tätä nykyistä remasteroidaan viime vuoden pelit.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Pelkät terävämmät tekstuurit ja parempi ruudunpäivitysnopeus eivät riitä itselleni houkuttimiksi, koska olen pahemman luokan puusilmä.

Nintendon uusintaversioita ostan ihan mielelläni, koska niiden eteen on usein nähty tavallista enemmän vaivaa. Ja tietysti koska olen sokea fanipoika, joka konttaa Nintendon talutusnuorassa. : ) Esimerkiksi The Wind Waker HD on ehdottomasti oston arvoinen ja paljon paranneltu. Samaten 3DS:lle löytyy Ocarina of Timen, Majora's Maskin ja Star Fox 64:n kolmiulotteiset päivitykset. Xbox Onelle en ole uusintaversioita hommannut.

Käyttäjän Samirai kuva
Samirai

Miten minulla on sellanen tunne että sama kysymys oli tällä sivustolla ihan vasta... Aika vähän muita pelisivustoja selailen ni en usko että olisi jostain muualta kyseinen mielikuva. Noh vastailen silti etten tapaa ostaa remasteroituja pelejä. Edes niitä joita on tuunattu kokonaan uusiksi tyyliin 3DS-Zeldat. Uusia pelejä tulee nykypäivänä niin huimaa vauhtia ettei niitäkään kerkeä pelaamaan, nostalgisoida voi sitten alkuperäistenkin parissa silloin ku välillä siltä tuntuu

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Halo: Anniversaryn ostin vuonna 2011, ja Halo: MCC:n viime syksynä. Aion ostaa myös ainakin Metro: Reduxin jossain vaiheessa, vaikka molemmat Metrot löytyykin 360:lle. Lähtökohtaisesti olen kiinnostunut hyvien pelien remasteroinneista, mutta ihan mitä tahansa en kuitenkaan ostaisi. Pitää olla semmoinen peli, josta tietää, että pelaa mielellään vaikka vuosienkin päästä vielä uudestaan.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Remastereista on tullut hankittua pelejä jotka ovat olleett todella hyviä ja pelejä joita en ole pelannut aikaisemmin.