Viikon kysymys: Palauttiko Star Wars Jedi: Fallen Order uskosi Star Wars -pelien tulevaisuuteen? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Palauttiko Star Wars Jedi: Fallen Order uskosi Star Wars -pelien tulevaisuuteen?

2.12.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
16
Viikon kysymys: Palauttiko Star Wars Jedi: Fallen Order uskosi Star Wars -pelien tulevaisuuteen?

Hyvää maanantaita ja joulukuuta kaikille Pelaaja.fi:n lukijoille! Uuden viikon myötä luvassa on sivuston lukijoille äärimmäisen tutuksi tullut viikon kysymys, joka käsittelee tällä erää Star Wars -pelejä.

Mainittakkoon myös tähän väliin, että Pelaaja.fi pääsi haastattelemaan uusissa Star Wars -elokuvissa Chewbaccaa näyttelevää Joonas Suotamoa! Myös Star Wars -pelejä ohimennen sivuvavan haastattelun voi katsastaa täältä!

Viikon kysymys ja vastausvaihtoehdot sen sijaan kuuluvat kokonaisuudessaan seuraavanlaisesti:

Palauttiko Star Wars Jedi: Fallen Order uskosi Star Wars -pelien tulevaisuuteen?

  • Kyllä
  • Ei

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Katotaan sitten kun tulee joskus pelin alesta ostettua :)

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Kylhän se.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Vaikka Fallen Order on hyvä, ei EA:n kohdalla voi suoraan puhtaita papereita antaa. Pitää odottaa nyt ainakin seuraava peli, mielellään kaksi seuraavaa.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Enemmän peli palautti uskon yksinpeleihin. Hetkeen ei ole tullut ahmittua mitään täysyksinpeliä näin nopeasti kuin Fallen. Toki taustalla oli Star Wars -teema, mistä olen itse jo kasvanut vähän irti. Toki leffat katson, mutta Last Jedi vielä näkemättä ja pelit ovat vähintään semisti kiinnostaneet.

En meinannut tätäkään aluksi ostaa, mutta päivä ennen julkkaria kuitenkin hommasin ja mukava "yllätys" oli. Olin ainoastaan EA Playn pelivideon katsonut, enkä ollut pelistä lukenut mitään. Darth Soulimaisuus tuli mukavana yllärinä, pelattavuus oli jeppis, eikä pelimaailma ollut niin lineaarinen ja kuin pelkäsin. Pituuttakin tuli 37h kaikkien salaisuuksien kanssa.

Tämän jälkeen tulikin asennettua SW:Battlefront 2 ja Titanfall 2 uusiksi. BF:ää kävin koittamassa, mutta Titanfallin yksinpeliä en ole vielä aloittanut.

Ilmeisesti Fallen on myynyt ihan hyvin ja Respawni onkin jo ilmoittanut, että jatkaisi mielellään seuraavan pelin parissa. En pahisi pahitteeksi ja EA:n kannattaisi ainakin vielä yksi peli julkaista, vaikka myynti ei yltäisikään odotuksiin, sillä tämän kanssa tuntui lähinnä, että EA:n on vihdoin näytettävä että Star Wars -lisenssi kuuluu tälle.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Vastasin että ei, katsotaan sitten ns uudellen käsitystä kun on saatu ulos 2-3 hyvää..pahoin pelkään kun kysessä on yhtiö nimeltä EA, ko yhtiö pystyy ryssiin loistavan pelin todella surkeaksi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eihän yksi hyvä peli vielä kerro mitään muuta kuin että tuli yksi hyvä peli. Mitään uskoa ei ole eikä tule ja katson aina tapauksen kerrallaan.

Samalla logiikallahan menee kaikki muukin. Eihän yksi hyvä leffakaan vielä tarkoita että seuraavakin olisi hyvä. Tosin huonous kyllä yleensä tuntuu olevan jatkumo.

Oma Jedi on vasta tulossa jossain.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Missä on vaihtoehto "star wars ei kiinnosta millään tavalla"?

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Turha odotella alelaareista tätä. Kun siitä nyt voi maksaa 15€ (enkä enempää mmaksaiskaan). Aika puuduttava tekele. En pidä päähahmosta ollenkaan ja kaikki kentät on ihan samanlaisia eri skinit vaan päällä. Ja sitten se bugisuus, (vai onko tämä joku sisäpiiri vitsi) ne samperin trooperit, jotka just on lahdattu, ilmestyy uudelleen samoille paikoille kun käännät pääs.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus laurihon

Ja sitten se bugisuus, (vai onko tämä joku sisäpiiri vitsi) ne samperin trooperit, jotka just on lahdattu, ilmestyy uudelleen samoille paikoille kun käännät pääs.

Souls-pelit eivät ole selvästikään tuttuja.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No paha tähän on sanoa kun ei ole tätä päässyt pelailemaan, mutta tuntuu ettei tästä ole kuitenkaan mitään KOTORin tai Jedi Knight-pelien kaltaista klassikkoa tulossa. Toki sitä toivoisi että yksinpelattavia Star Wars pelejä saataisiin enemmän, mutta mitä Fallen Orderiin tulee niin kaikesta lukemastani päätellen etenkin pelattavuudessa, tekoälyssä ja kenttäsuunnittelussa olisi huomattavasti parantamisen varaa.

Eli tässä vaiheessa vaaka kallistuu enemmän sinne "ei" suuntaan. Tärkeämpäähän tässä nyt kuitenkin olisi se että palauttaako pelin myyntiluvut EA:n uskon yksinpelien julkaisuun....

Nostoja