Viikon kysymys: Pelaatko Destiny 2:ta? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Pelaatko Destiny 2:ta?

22.08.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
9
Viikon kysymys: Pelaatko Destiny 2:ta?

Pelaajan viikon kysymys on vaihtunut. Tällä viikolla pureudutaan Bungien Destiny-maailmaan sen tulevaisuuteen paneutuvan katsauksen innoittamana. Oletko Titan, Hunter vai Warlock? Oletko pelannut kumpaakaan Destinyä? Pidätkö loottiräiskinnästä tai valtavista verkkopeleistä yleensäkään?

Pelaatko Destiny 2:ta?

  • Kyllä
  • En
  • En enää, koska...

Vastaa kyselyyn täältä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat naunnuat ja kehräykset saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

En. Ykköstä kokeilin koska Halo, mutta ei napannut sitten yhtään. Itselle ykkönen oli niin iso pettymys ettei kakkosta viitsinyt edes kokeilla ja moninpelit ei muutenkaan kiinnosta.

Käyttäjän sir_jakob kuva
sir_jakob

Tulee pelattua muutamia tunteja viikossa, sopivaa läpsyttelyä samalla kun kuuntelee podcasteja.
Olen pelannut julkaisusta asti pääosin yksin, ja vieläkin jaksaa viihdyttää. Pidän erityisesti pelin tuntumasta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Oon testannut kakkosta pari kertaa, tutoriaalia pidempään en oo jaksanut kummallakaan kerralla pelata.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Karvan yli 1000 tuntia pelattu, mutta lopetin ennen Witch Queenin julkaisua. Syynä yleinen väsymys siihen fomo-meininkiin, että koko ajan rullaa päällekkäin kausia, weeklyjä, dailyjä, special eventejä ja kohta taas muutama planeetta menossa content vaultiin ja sitä ennen pitäisi ennättää nähdä kaikki mitä niillä oli tarjottavana. Ja tarina oli jo pitkään polkenut täysin paikallaan. Totesin, että lopettamalla mielenterveys paranee ja kaupan päälle viikossa vapautuu useita tunteja muihin peleihin ja aktiviteetteihin, jotka antaa pitkässä juoksussa enemmän.

En muistele pahalla, mutta en myöskään erityisellä lämmöllä. Melkein minkä tahansa pelin saa pilalle alkamalla paapoa nolifejä, jotka juoksee melkein minkä tahansa contention parissa päivässä läpi ja sitten alkaa vinkua lisää. Kehittäjät tuhlaa aikansa näille suunnattuun loputtomaan grindiin sen sijaan, että kehittäisivät kohtuumäärän kunnollista tarinasisältöä niille jotka oikeasti tykkää pelaamisesta, eikä vain tarvitse täytettä elämänsä tyhjyyteen.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Vain vähän kokeillut alkua, kun ilmaiseksi pääsi pelaan. Eikä ole oikein pelikavereita ja kuulemma tarina peliä pääsee pelaan vain kolmestaan.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Tulee joka viikkoa pelattua. Jotenkin nykyinen seasonal malli nappaa itselleni hyvin ja tekemistä riittää aika hyvin.

Vaikka Bungie on tehnyt kovasti töitä että uusille pelaajille olisi edes jotenkin helppoa hypätä mukaan, niin ei se sitä vielä ole.

Tarina on ollut viimeisissä seasoneissa loistavaa.

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Loottiräiskinnät kiinnostaa kyllä mutta ei minkäänlainen fantasia tai scifi (cyberpunkkia lukuunottamatta) joten äänestin 'En'.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Tuli joskus pelattua, mutta en jaksa sitoutua games as a service -meininkiin.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Ensimmäistä Destinyä tuli pelattua liian monta tuntia. :D Kakkoseen en ole ikinä koskenut.