Viikon kysymys: Pelaatko käsikonsoleilla? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Pelaatko käsikonsoleilla?

9.02.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
34
Viikon kysymys: Pelaatko käsikonsoleilla?

Pelaajalehti.comin etusivun kysely on vaihtunut uuden viikon kunniaksi. Tällä erää utelemme pelitottumuksia käsikonsoleilla.

Pelaatko käsikonsoleilla?

- Kyllä, PlayStation Vitalla
- Kyllä, Nintendo 3DS:llä
- Kyllä, sekä Vitalla että 3DS:llä
- Kyllä, jollakin vanhemmalla käsikonsolilla
- Kyllä, mutta pelaan myös kännyköillä tai tableteilla
- En pelaa erillisillä käsikonsoleilla, pelaan mieluummin kännyköillä tai tableteilla
- En pelaa lainkaan kannettavilla laittella, pelaan vain kotikonsoleilla tai pc:llä
 
Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!
 
Omaa vastaustaan voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat perustelut nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.
 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Oikeasti kuulun vielä perjantaihin asti alimpaan luokkaan (eli "en, pelaan vain kotikonsoleilla tai pc:llä"), mutta perjantaina pitäis tulla New 3DS, jolloin tulee palattua käsikonsoleiden maailmaan ensimmäistä kertaa sitten Gameboy Colorin.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

3DS:llä, Pokemonien takia ollut pakko hankkia. Eipä niitä paljon muita pelejä ole, mitkä möisivät mulle käsikonsolia. On kyl muutama muukin DS ja 3DS peli.

Käyttäjän BCRich kuva
BCRich

Hyvin harvoin Gameboy Advancella tulee pelailtua, mutta muuten ei. Haluaisin kyllä hommata tuon uuden 3DS-konsolin, mutta mistäpä minä sellaiseen rahat saisin.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Nykyään en paljoa, mutta eiemmin vitalla joka päivä. 3ds uusi on myös ostoslistalla.

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

ite pelaan 3DS ja sitten vanhemmilla mm. PSP ja gameboy color :D vanhat pokemon blue, red ja silver löytyy.

Käyttäjän lyrtsi kuva
lyrtsi

Ennen ajattelin, että hittoon käsikonsolit. Nyt löytyykin nurkista Nintendon 3DS sekä GameBoyColor. Eikä siinä mitään. Eilen ostin sitten vielä Liten. Aika paljon tulee niillä pelailtua aamusin ja ennen kun menee nukkumaan. Myös parasta matkatekemistä!

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

PSP ja GBA SP ovat ns. reissuvehkeinä. Ei niillä tule kotona pelattua mutta aina ne mukaan lähtevät kun vähän pidemmälle liikahdan. Etenkin bussissa tai junassa istuskellessa mitä parhainta ajanvietettä. Myös lämpimänä kesäpäivänä on mukava köllötellä auringossa ja hieman naputella.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Molemmat nykyiset käsikonsolit omistan mutta toinen on kerää pölyä hyllyllä enkä ole sille ainoaakaan laitteen omaa peliä ostanut (Suikodenit sille toki latasin MGS Collectionin seuraksi) ja toinen on lähes päivittäisessä käytössä. 3DS:n yksinoikeusvalikoima on reippaasti parasta mitä on pelikonsoleilla tullut 2010-luvulla vastaan ja en taida millään konsolilla yli kymmeneen vuoteen omistanut näin montaa peliä jossa pelitunnit ovat kivunneet yli sadan tunnin maagisen rajan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En oikeastaan pelaa. Puhelimessa toki on vajaa (tai liekö jo yli) 10 peliä mutta eipä niitä ole pahemmin tullut kuitenkaan pelailtua. New 3DS kiinnostaisi, onhan se hieno vehje ja näin mutta en tiedä mitä sillä pelaisin. Säästän varmaan nekin rahat sitten muiden konsoleiden peleihin.

Käyttäjän Sicknifini kuva
Sicknifini

Itse pelaan kännykällä ja joskus PSVitalla.