Viikon kysymys: Pelaatko vielä PlayStation 3:lla, PS Vitalla tai PSP:llä? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Pelaatko vielä PlayStation 3:lla, PS Vitalla tai PSP:llä?

6.04.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
30
Viikon kysymys: Pelaatko vielä PlayStation 3:lla, PS Vitalla tai PSP:llä?

Pääsiäisviikonlopun myötä viikon kysymys pyörähtää käyntiin tällä erää näin tiistaina. Viime viikolla Sony vahvisti sulkevansa PlayStation Store -kauppapaikan niin PlayStation 3:lla, PlayStation Portablella kuin PlayStation Vitallakin tulevan kesän aikana. Sen myötä ajatelimme udella, kuinka moni lukijakunnasta yhä pelaa kullakin laitteella. Anna äänesi kuuluviin!

Pelaatko vielä PlayStation 3:lla, PS Vitalla tai PSP:llä?

  • En 
  • Kyllä, PS3:lla 
  • Kyllä, PS Vitalla 
  • Kyllä, PSP:llä 
  • Kyllä, PS3:lla ja PS Vitalla
  • Kyllä, PS3:lla ja PSP:llä
  • Kyllä, PS Vitalla ja PSP:llä
  • Kyllä, kaikilla kolmella

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

PS3:lla silloin tällöin Skate-sarjan pelejä.

Käyttäjän Qeki kuva
Qeki

Vitaa tai PSP en ole omistanut mutta PS3 tulee satunnaisesti pelailtua.

Käyttäjän Tampio kuva
Tampio

PS VITA JA PSP!!

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

PS3:lla tulee nostalgian iskiessä pelattua silloin tällöin vanhoja klassikoita (mm. Dragon Age 1&2, Fallout 3/New Vegas, Mass Effect 1-3). Aika moni PS3-peli on kestänyt ajan hammasta yllättävänkin hyvin, joten niitä pelailee HD-telkulla ihan ilokseen.

Sivukommenttina: Ja koska uudemmille pelikoneille tehtävät uusioversiot PS3-peleistä eivät yleensä täysin vastaa vanhempia alkuperäisiä, niin alkuperäisille PS3-versioille on ainakin allekirjoittaneelle jatkossakin tarvetta.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Pakko vastata en, kun en omista PS3, psp tai vitaa..alkuperäinen PS on ja sitä tulee välillä pelattua kuten snes nitukkaakin..

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Harvakseltaan, mutta toki tulee joskus pelattua. Yksinoikeudet ja PSX-pelit hyrähtävät päälle silloin tällöin edelleen. Series X:ää tukevia multiplattareita olen myynyt pois aika rankalla kädellä, sillä mikäli haluan niitä joskus vielä pelailla, hankin ne sitten X-konsolille.

Käyttäjän Akkelin Kipuraha kuva
Akkelin Kipuraha

Massa kolmosen lisärit ja infamousit ostin diginä ja pelasin kolmosella aivan hetki sitten. Kolmonen on myös kakrujen pääkone ja sille tulee nalle puh pelejä ja muita osteltua storesta.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Tuleehan sitä joskus pelattua PS3:lla ”viime” sukupolven pelejä, kun PS4 ei ole taaksepäinyhteensopiva, eikä sille voi ostaa PS1 tai 2 klassikkoja.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Vasta tänä vuonna ostin Vitan, joten voin sanoa pelaavani nykyään kaikilla. PSP:tä löytyy useampi, joilla on kiva joskus vetää nelinpelinä vaikka Crash team racingia. PS3 on lähinnä youtubekäytössä, mutta tulee sillä pelailtuakin, kuten myös PS1 ja PS2 ovat nekin nappulasta päälle pelivalmiudessa.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Minulta löytyy vielä muutama PS3-peli, jotka olisi joskus kiva pelata läpi. Kuten Shadow of the Colossus, joka teki minut melkein hulluksi, sekä Kingdom Hearts II.

Nostoja