Viikon kysymys: Pelaatko yhä SingStar-karaokepelejä? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Pelaatko yhä SingStar-karaokepelejä?

11.11.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Viikon kysymys: Pelaatko yhä SingStar-karaokepelejä?

Pelajaa.fin viikon kysymys on vaihtunut maanantain kunniaksi. Tällä viikolla udellaan SingStarin palvelinten sulkemisen myötä, pelaatko yhä karaokepeliä?

Pelaatko yhä SingStar-karaokepelejä?

  • Kyllä, aktiivisesti
  • Kyllä, satunnaisesti 
  • En enää 
  • En ole pelannut SingStar-pelejä

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Huvittavaa että kysymys on "yhä", kun 70 % vastaajista ei ole pelannut alun perinkään :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Elämäntilanne on niin erilainen ettei Singstareille ole oikein sopivaa tilannetta ja erikseen järjestetty Singstar-iltama tuskin ihan kauheasti houkuttelisi ihmisiä.

Aikoinaan kyllä saatettiin illanvietossa laittaa Singstarit soimaan. Kaikki Suomi-versiot(kin) löytyvät (PS2/PS3/PS4). Jopa uusin, jota en ole edes paketista avannut. Pitäisi varmaan parit iltamat yrittää pienemmällä porukalla järjestää että saisi edes tuon uusimman korkattua.

Löytyy myös sekä langattomat että langalliset mikit. Samoin Xbox 360:n Lips ja sen langattomat mikit. Pidin lopulta muuten enemmän Lipsistä, joka häviää Singstarille vain kappalevalikoimassa ja siinäkin lähinnä suomalaisten teosten suhteen. Tässä vaikutti tosin sekin, että PS2:lta siirryin Lipsin pariin, joka oli kuin toisesta maailmasta PS2-aikaiseen Singstariin verrattuna. Vasta myöhemmin tuli hommattua PS3 ja sen Singstarit. PS4:lla taas on hyvin vähän tullut edes pelattua Singstaria.

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi
Lainaus Hayarigami

Huvittavaa että kysymys on "yhä", kun 70 % vastaajista ei ole pelannut alun perinkään :D

No en tiedä missä luolassa sitä on siinä tapauksessa elänyt. Singstareja oli todella monessa paikassa, ihan rippileireistä lähtien.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Kyllähän tuota vieläkin muutaman kerran kuukaudessa tulee iltamissa laitettua tulille. Nyt vanhemmiten vähemmän, mutta ennen tuli helposti kerran tai pari viikossa. Aivan loistava tekele.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Enpä ole lauleskellut aikoihin. Enkä tiedä laulanko vastaisuudessakaan. Itse asiassa, olen viime aikoina harkinnut vanhojen singstarieni kärräämistä kirpparille, yhdessä PS2-move pelieni kanssa.

Aikoinaan pelasin näitä kyllä ihan kiitettävästi, yksin sekä ryhmässä. PS2 singstarin äänentunnistus ei tosin ollut sieltä parhaimmasta päästä, ei todellakaan. Eräänkin kerran koitin laulaa biisiä ihan tosissani sekä sanoitusten mukaan. Ei tullut mitään; homma meni reisille. Tästä kyrsiintyneenä rupesin lauleskelemaan omia, kirosanojen sekä hyvin huonon huumorin sävyttämiä sanoituksia. Ja kas kummaa, johan niitä pisteitä alkoi kertymään, ihan kunnolla.

Tulimmekin porukan kanssa siihen lopputulokseen, että peli selvästi piti minun örvellyksestäni enemmän kuin kunnon yrittämisestä. Tai ainakin juuri sen biisin kohdalla.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus flipperi

[quote="Hayarigami"]Huvittavaa että kysymys on "yhä", kun 70 % vastaajista ei ole pelannut alun perinkään :D[/quote]
No en tiedä missä luolassa sitä on siinä tapauksessa elänyt. Singstareja oli todella monessa paikassa, ihan rippileireistä lähtien.

No varmasti näin olikin, mutta täytyy sanoa että melkoisessa luolassa olen sitten itsekkin asunut kun Singstaria ei ole tullut vastaan edes vahingossa....

Ja tosiaan musiikkipelien genre on se mikä ei urheiluepelien lisäksi ole koskaan kiinnostanut