Viikon kysymys: Tämän vuoden Call of Duty on uusi Modern Warfare – onko aikakausi oikea? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Tämän vuoden Call of Duty on uusi Modern Warfare – onko aikakausi oikea?

3.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
8
Viikon kysymys: Tämän vuoden Call of Duty on uusi Modern Warfare – onko aikakausi oikea?

Pelaaja.fin viikon kysymys on jälleen vaihtunut näin maanantain kunniaksi. Tällä viikolla tiedustelemme uuden Call of Duty: Modern Warfaren myötä, onko uusimman sotapelin moderni aikakausi mieluinen.

Tämän vuoden Call of Duty on uusi Modern Warfare. Onko aikakausi oikea?

  • Kyllä, nykysodankäyntiä, kiitos!
  • Sotaa lähitulevaisuudessa, kiitos! 
  • Toista maailmansotaa, kiitos!
  • Ensimmäistä maailmansotaa, kiitos!
  • Kylmää sotaa, kiitos!
  • Jotain muuta historiallista sotaa, kiitos! 
  • Scifi-sotaa, kiitos! 
  • Zombisotaa isolla skaalalla, kiitos!

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No...onhan siitä jo 8 vuotta kun viimeksi sarjan peli sijoittui "nykyaikaan"...joten varmaan siinä mielessä paras näistä vaihtoehdoista.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Sanoisin että oma suosikki olis varmaan jonnekin 2000-2010 välille. Tämä aika yhdistää mielestäni hyvin kylmän sodan ja modernin sodan, koska aika moni valtio käytti tuolloin vielä kylmän sodan vehkeitä, mutta yhdysvallat ja muut käytti jo hyvin kehittenyitä välineitä.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Jotain historiallista ei niin mustavalkoisena.
Kommunisminpysäyttämis-sodissa olisi aineksia kokonaiseen pelisarjaan.
Onkohan uusimmalla codilla jenkkiarmeijan hyväksyntä? Ainakin siitä kuullun perusteella vaikuttaisi ensimmäiseltä mustalle listalle päätyneeltä turskalta.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Tuleva Call of Duty on itselle mieluisin vaihtoehto

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Cod ei ole vielä ihan oikesti sodittu vietnamissa, se olisi oma toiveeni.
Eli tod.näk tuo kuuluisi kylmään sotaan.

Käyttäjän Onnimanni Mäki kuva
Onnimanni Mäki

Itse kuuluun siihen random historianörtti kategoriaan, joka toivoisi codin sukeltavan vähemmän tunnettuihin sotiin kuten 1 ms tai korea

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko pakko olla sotaa? Call of Duty jossain Afrikassa auttamassa nälkäisiä ja opettamassa miten kaivetaan kaivo.

Suoraan sanottuna en osaa vastata mihin haluaisin COD:n sijoittuvan. Omalta osalta se jää sinne kauppojen hyllylle kuitenkin. Jos yleensä ottaen pitää joku aikakausi vastata niin se vähän riippuu mitä se peli muuten on. Codittelu ei ole omia juttuja mutta kyllä minä hyvän pelin otan miljööstä ja aikakaudesta riippumatta.

Pidän scifistä mutta ritari-meininki ja muukin vanhempi meno toimii myös. Nykyaika ehkä tökkii eniten kun sitä näkee ihan livenäkin. Ei ehkä sotimista mutta miljöönä siis ja onhan se vähiten eksoottinen myös sotimisen kannalta vaikka ei itse ole joutunut tositoimiin asti.

Scifi-Cod ja WW-Cod on nähty eikä ne sytyttäneet, joten omalla kohdallani se on kai että ei mihinkään tai ihan sama mihin. Kylmä sota tai muu historiallinen. Ehkä kylmään sotaan saisi vähän vähemmän "codia" ja olisi mukana hiippailuakin, joten lukitaan vaikka se.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Räiskintäpelien historiankirjoitus tuntuu alkavan ensimmäisestä maailmansodasta - mikä on ihan ymmärrettävää, koska nykyisenlainen sodankäynti keksittiin silloin. Mutta tuliaseet ovat paljon vanhempaa perua.

Onko olemassa ainuttakaan räiskintäpeliä, joka sijoittuisi esimerkiksi buurisotiin? Jenkkien sisällissodastakin taitaa löytyä vain yksi.

Nostoja