Viikottaiset ilmaispäivitykset aloittavat matkansa No Man’s Skyhin – vuorovaikutus yhteisön kanssa uusi prioriteetti / Uutiset / pelaaja.fi

Viikottaiset ilmaispäivitykset aloittavat matkansa No Man’s Skyhin – vuorovaikutus yhteisön kanssa uusi prioriteetti

24.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

No Man's Sky on aloittamassa uuden vaiheen tämänviikkoisen suuren Next-päivityksensä myötä. Päivitys tarkoittaa ensiksi tietysti sitä, että peli saa kokonaisen joukon uutta sisältöä aina kunnollisempaa moninpeliä myöten, mutta yhtälailla kehittäjä Hello Games on luvannut muuttaa samalla tapaa, jolla se tukeaa peliä ja sen yhteistöä..

– Me tiedämme, että No Man's Skyta on pelattu tähän asti yli 200 miljoonaa tuntia. Se tekee meidät iloiseksi, mutta myös epätoivoisiksi kommunikoida paremmin, pelin vetäjä Sean Murray kirjoittaa sen verkkosivuilla julkaistussa viestissään.

Murrayn mukaan vähäinen kommunikaatio yhteisön kanssa on harmittanut tätä jo pitkään. Hello Games on kehittänyt peliä vahvasti hiljaisuuden turvin viimeiset kaksi vuotta, mihin se ajautui pelin draaman värittämän julkaisun johdosta. Kesällä 2016 No Man's Sky ei ollut aivan sitä, mitä monet odottivat, mikä ajoi monet näkemään sen hyvin negatiivisessa valossa. Nimenomaan suuret päivitykset tuntuvat nyt kääntäneen monien näkemyksen pelistä positiivisempaan suuntaan.

Yhteisön ja Hello Gamesin välisen parannetun vuorovaikutuksen pitäisi lähitulevaisuudessa näkyä erityisesti viikottaisilla päivityksillä, jotka tuovat No Man's Skyhin ilmaiseksi muun muassa uusia tehtäviä, palkintoja ja erikoistapahtumia. Päivitysten julkaisua Hello Gamesin on suunnitellut tekevänsä erilaisiin kausiin jaettuna.

Hiljattain studio aukaisi myös uuden Galactic Atlas -verkkosivun, jonka pitäisi erityisesti auttamaan pelaajia tutkimaan pelin maailmaa paremmin ja löytämään sieltä esimerkiksi uusia mielenkiinnon kohteita. Galactic Atlasin kehityksen on määrä jatkua pelaajapalautteen voimistamana.

Kokonaisuudessaan Murrayn viesti on luettavissa lähdelinkistä.

Lähde: No Man's Sky (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja