Viiltävän Metal Gear -toimintapelin jatko saattaa olla käsillä (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Viiltävän Metal Gear -toimintapelin jatko saattaa olla käsillä (päivitetty)

1.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Päivitys kello 17.45: Juontajapersoona Geoff Keighleyn mukaan Konami ei olisi vihjannut Taipeissa tänä viikonloppuna Metal Gear Rising 2:n tulosta. Tiedon mies kertoo saaneensa Kojima Productionsilla vanhemman tuottajan virkaa hoitavalta Ken-ichiro Imaizumilta.

Alkuperäinen uutinen: Metal Gear Rising: Revengeancen mahdollisesta jatko-osasta on saatettu saada vihje.

Vihjaus tapahtui tänä viikonloppuna Taipeissa järjestetyillä pelimessuilla. Kyseisessä tapahtumassa Sony on esitellyt yleisölle noin kahden minuutin pituista PlayStation-peleistä koostuvaa montaasivideota, jonka keskellä täysin yllättäen vilahtaa nopeasti hyvin paljon Metal Gear Risingin logoa muistuttavaa fonttia käyttävä numero kaksi.

Numeron voi bongata oheisen videon kohdasta 1:39.

Ainakaan toistaiseksi Metal Gear Rising 2:sta ei kannata innostua välttämättä tosin holtittomasti. Tällä hetkellä liikkeellä ei ole nimittäin minkäänlaista vahvistusta siitä, että videolla vilahtava numero liittyisi mitenkään Platinum Gamesin ja Konamin vuonna 2013 julkaistuun toimintapeliin tai edes ylipäätänsä Metal Geariin. Kenties myöhemmin vielä tämän vuoden aikana olemme kuitenkin viisaampia.

Viime vuonna Metal Gear Rising 2:sta saatiin myös vihiä. Tuolloin vihjaus oli peräisin Konamin teettämästä kyselystä.

Lähde: NeoGAF, Taipei Game Show (twitch), All Games Beta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tästä tulee kovin pelivuosi ikinä...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olihan se eka peli ihan jees, mutta jotenkin en saanut niitä slaissauskontrolleja ikinä toimimaan halutulla tavalla, aina se vaan huito väärään suuntaan tai sitten kamera oli väärin.

Toinen oli ne grafiikat. Hahmot ihan siistin näköisiä, tosin huonot tekstuurit näkyi pc:llä jo niissäkin, taustoista ja maisemista nyt sitten puhumattakaan. Mielestäni peli oli erittäin ankean näköinen.

Nämä kuntoon toiseen osaan niin sitten kiinnostaa.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Tuskin tänä vuonna tulee. En mikään suurin Risingin ystävä ole. Huitominen oli hauskaa reippaan tunnin kunnes alkoi väsyttämään.

Samassa showssa ilmoitettiin myös Phantom Painin saavan lokalisoinnin kinukeille. Jos se julkaisupäivä ilmotettaisiin seuraavassa PS Eventissä (13.2).

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Itseäni Rising kiinnosti ennen kuin Platinum Games tuli mukaan ja se näytti ennen paremmalta. Tekivät pelistä perus hack n slashin. Demoa pelasin mutta ei innostanut.

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Rising iski itseeni kuin sata salamaa joten jatko-osa olisi erittäin mieluinen. Pistää kyllä miettimään mikä tuo Risingin logoa mukaileva kakkonen muka on sitten olevinaan jos tämä ei jatko-osaan viittaa.

Nostoja