Viime aikojen omituisin peli sai arvoistansa ekstraa / Uutiset / pelaaja.fi

Viime aikojen omituisin peli sai arvoistansa ekstraa

15.10.2013 // Kirjoittanut: Johannes Valkola
3

Rising Star Games julkaisi digitaalisen kirjan, joka antaa lisätietoa yhdestä viime aikojen persoonallisimmasta pelistä. Kyseessä on Deadly Premonitionin tekoprosessista ja maailmasta kertova e-kirja.

352-sivuinen kirja sisältää muun muassa pääsuunnittelija Hidetaka Suehiron muistivihon, luonnoksia, korkearesoluutiosta taidetta ja kolme interaktiivista karttaa. Nämä tosin voivat tarkoittaa Deadly Premonitionin kohdalla ihan mitä tahansa.

Mukana on kaikkiaan yli 100 interaktiivista elementtiä ja piilotettuja salaisuuksia. Kirja antaa myös kuunneltavaksi pelin äänitehosteita ja soundtrackin.

Euroopassa Xbox 360:lle saapunut Deadly Premonition kertoi pikkukaupunkiin sijoittuvan murhamysteerin, johon oli ammennettu paljon Twin Peaks -tv-sarjasta. Pelin uusittu painos, Deadly Premonition: The Director's Cut, julkaistiin puolestaan hiljattain vain PS3:lle. Ohjaajan versio saapuu myös pc:lle 31. lokakuuta.

Lähde: Destructoid

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Oukei. Onkos se joku vain hetken aikaa myynnissä oleva tai tietty määrä niitä vain?

Käyttäjän Hazuki_exe kuva
Hazuki_exe

Harmi vaan kun eivät viitsineet androidille väsätä. IOS laitetta kun ei iteltä löydy ja pc ruudulta lukeminen kun ei maistu.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Pakko-ostos!