Viime sukupolven parhaat Batman-pelit saapuvat nykykonsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Viime sukupolven parhaat Batman-pelit saapuvat nykykonsoleille

18.05.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Viime konsolisukupolven Batman-klassikot Arkham Asylum ja Arkham City ovat saapumassa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Heinäkuun 29. päivä julkaisija Warner Bros. on tuomassa kauppoihin Batman: Return to Arkhamin, josta molemmat pelit löytyvät päivitettynä uudempaan Unreal Engine 4 -pelimoottoriin.

Pelimoottoripäivityksen myötä vanhempien Arkham-pelien pitäisi näyttää nykykonsoleilla aina vain paremmalta niin hahmomalliensa, ympäristöjensä, valaistuksensa kuin efektiensäkin osalta. Paremman ulkoasun lisäksi pelikaksikko on samalla varustettu myös kaikella sillä lisäsisällöllä, jonka ne saivat aikoinaan vanhemmilla konsoleilla.

Hintaa Batman: Return to Arkhamille on kertymässä oletuksena noin 50 euroa. Paketin trailerin voi katsastaa ohesta.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Kierrätys haisee, mut tulee varmaan joskus alesta poimittua.

Käyttäjän farcryer2 kuva
farcryer2

Kai se kierrätys haisee, kun kyseessä on remake vanhoista Batman-peleistä.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Jep, shvidun iso harmi ainakin itselle ettei Originsia ämpätty mukaan mutta minkäs teet. Onkos kellään viisaammalla käryä että tulleeko Arkham Knightista(eli kaikki lisärit mukaan ämpättynä) Definite, ultimate jne. Editionia? no GOTY varmaan tuskinpa nähdään... :P

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä seppoepson

Jep, shvidun iso harmi ainakin itselle ettei Originsia ämpätty mukaan mutta minkäs teet. Onkos kellään viisaammalla käryä että tulleeko Arkham Knightista(eli kaikki lisärit mukaan ämpättynä) Definite, ultimate jne. Editionia? no GOTY varmaan tuskinpa nähdään...

Juu hankinta tulee eteen (ps4:lle poika kun sen haluaa sille eikä onelle) juu ja lisärit pitäisi olla mukana, ainakin tuolla foorumeilla niin epäillään..

Käyttäjän frozen kuva
frozen

huvittavaa kun pc peliä saa 3-4€ alennuksista ja varmaan näyttää samalta vielä

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Oot kyllä aikamoinen sherlokki farcryer2...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä frozen

huvittavaa kun pc peliä saa 3-4€ alennuksista ja varmaan näyttää samalta vielä

Tai sitten ei. Nämä tulee käyttämään Unreal nelosta ja esim. parannetteluja modeleja jne. Se on varsinaisesti bullshittiä, että tämä ei tule pc:lle, mutta sitten taas toisaalta se on hyvä, koska WB poltti sillat pc-pelaajien kanssa lopullisesti Arkham Knightin ja MKXL:än tai sen XL päivityksen puutteen takia. Eli en kyseisen firman pelejä pc:lle ostaisi kumminkaan, eikä moni muukaan. Alelaarista tämänkin hyllyyn nappaan jos nappaan.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Harmi ettei paketissa tule mukana Arkham Origins -peliä... Pelissä oli semi-kuollut avoin maailma, mutta tarina oli kyllä todella hyvä. Paketista olisin itse ainakin ollut valmis maksamaan tuon 50€, jos mukana olisi ollut kaikki kolme viime sukupolven Arkham peliä.

Tiedetään, eri tekijätiimi etc etc, mutta silti harmi ettei Return to Arkham ole "kunnon" kokoelma...
_______________________________________

Yleisesti ottaen en myöskään kovasti välitä tästä Remaster trendistä, joka kieltämättä on rauhoittunut huomattavasti viime vuodesta. Nämä tuotokset kun hyppivät niin laidasta laitaan laadun suhteen, että huh huh... Parhaimmat remaster pelit, jotka olen myös itse hankkinut ja jotka tulevat nyt nopeasti mieleen, ovat Halo: Master Chief Collection ja Gears of War Ultimate Edition.

Näissä edellämainitsemissani peleissä on nähty paljon vaivaa uuden version kohdalla, kun taas jotkut remaster pelit, kuten Saints Row, Dishonored ja vaikka tuleva Dead Island kokoelma eivät näe muuta parannusta kun paremman resoluution ja ehkä 60fps...

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tulisi varmasti ostettua jos olisi Origins mukana koska se on ainut mitä en ole pelannut. Taidan ostaa joskus kun saa todella halvalla. Remasteri mitä kaipaan on MGS4 PS4:lle. Pliis Konami.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Alelaarista varmaan tulee hommattua, mutta nyt malttaa meikäläinenkin odottaa kun on nuo tullut tahkottua sen verran usein läpi.

Nostoja