3DS-pulmapeli BoxBoy! on saamassa vihdoin jatkoa ihan länsimaissakin asti. Yhtenä E3-pelimessuja varten säästämänään paljastuksena Nintendo on nyt vahvistanut, että BoxBoxBoy!:ksi kutsuttu uusi sarjan osa on saapumassa Eurooppaan ja Amerikkaan 30. kesäkuuta.

HAL Laboratoryn käsialaa oleva uutukainen saatiin Japaniin jo aiemmin tammikuussa, joten kuukausien ajan oli helppo luulla, ettei peli ehkä saapuisikaan enää länteen. Alkuperäinen BoxBoy kun ei ollut laadustaan huolimatta edes se eniten huomiota herättänein peli viime vuonna pienen koonsa ja yksinkertaisen tyylinsä johdosta.

BoxBoxBoy! jatkaa ensimmäisen osan mallia siinä, että myös sen on määrä olla mekaniikoiltaan simppeli pulmapeli, jossa ohjastetaan palikkarykelmiä itsestään monistavaaa laatikkopoikaa. Jatko-osan suurimpia koukkuja on nyt se, että sankari pystyy luomaan maailmaan kerralla useampia palikkarykelmiä, joita käytetään erilaisin tavoin hyödyksi pelin eri kenttien haasteiden selättämisessä.

BoxBoxBoy!-julkistuksen kunniaksi alkuperäinen BoxBoy on parhaillaan alennuksessa eShop-latauskaupalla. Perinteisen viiden euron sijaan pelin voi kirjoitushetkellä napata konsolilleen siis 2,50 eurolla.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa