Viime vuoden rokkaavin mätkintä ei jää laakereilleen lepäämään / Uutiset / pelaaja.fi

Viime vuoden rokkaavin mätkintä ei jää laakereilleen lepäämään

31.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Viime vuonna maailmalla debytoinut taistelupeli Guilty Gear Xrd - Sign- on saamassa hiljalleen jo uuden version japanilaisiin kolikkopelihalleihin. Guilty Gear Xrd Revelatoriksi kutsuttu pelin tuore inkarnaatio on parhaillaan kehitteillä alkuperäisen pelin luoneella Arc System Worksilla ja sen on tarkoitus sekä tietenkin hioa pelin järjestelmiä että myös lisätä siihen uutta sisältöä.

Uuden sisällön osalta peliin lupaillaan ensisijaisesti ainakin kahta uutta pelattavaa hahmoa. Toinen näistä on Guilty Gear -vakionaama Johnny, kun taas toisesta uudesta hahmosta on toistaiseksi julkaistu vain vihjaileva siluettikuva.

Kiehtova Revelatorin tuoma lisä on myös tuore Stylish-ohjaustila. Sen on määrä tarjota pelaajille mahdollisuus loikata toimintaan mukaan yksinkertaistetuilla kontrolleilla, minkä pitäisi tietysti auttaa aloittelevia poikia ja tyttöjä pääsemään peliin aina vain helpommin sisään.

Minkäänlaista konsoliversiota Guilty Gear Xrd Revelatorista ei vielä ole paljastettu. Sellaisen saapuminen ei olisi kuitenkaan mitenkään yllättävää Arc System Worksilta.

Alkuperäinen Guilty Gear Xrd on parhaillaan pelattavissa kolikkopelihallien ohella myös PlayStation 4:llä ja 3:lla Japanissa sekä Amerikassa. Eurooppaan peli on saapumassa konsoleille heti kesäkuun alussa, joskin vain ladattavassa muodossa.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Olisi mukava vielä joskus käydä hyvässä kolikkopelihallissa. Siinä on oma tunnelmansa. Oulussa ei sellaista ole.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Voihan hohtimet.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Tästä jo aikaisemmin sanoinkin, mutta eipä tässä hirveästi ole enää syitä ostaa tuota GG Xrd:n alkuperäis versiota euroopassa, paitsi importtina jenkeistä ennen tämän vääjäämätöntä konsolijulkaisua. Tietenkin importtattuna japanista tai jenkkilästä, mikäli tämä julkaisu tahti jatkuu.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Eihän peleillä ole laakereita...

Käyttäjän Sai Maa kuva
Sai Maa

Käynee kuten muillekkin Arc Systemsin edellisille julkaisuille, eli en varmaan tule ostamaan kun eivät saa euroopan julkaisuita hoidettua silloin kun peli on vielä relevantti. Johnny on jees, mutta voi pelailla vaikka vanhoilla GG:lla.