Viime vuoden huhtikuussa elokuvateattereissa sekä HBO Max -suoratoistopalvelussa yhtäaikaisesti julkaistu Mortal Kombat -elokuva on saamassa jatkoa. Projekti etenee hyvää vauhtia Warner Brothersin ja New Line Cineman huomassa ja nyt sen ohjaaja on myös varmistettu.

Jatko-osaa luotsaamaan lähtee ykköselokuvankin ohjannut Simon McQuoid. Mortal Kombat oli McQuoidin ensimmäinen kokopitkä elokuva, ennen tätä australialainen ohjaaja oli työskennellyt menestyksekkäästi lukuisten mainostuotantojen puolella. Mainosasiakkaiden joukkoon ovat lukeutuneet myös PlayStation sekä Xbox ja Quoid onkin ohjannut mainoksia mm. Halo sekä Call of Duty -pelejä varten. Pelimaailma on herralle siis tuttua maastoa.

Hänen lisäkseen toistaiseksi nimeämättömän Mortal Kombat 2:n tuotantotiimiin on kiinnitetty käsikirjoittajaksi Jeremy Slater. Hänellä on taustaa esimerkiksi Marvelin Moon Knight -sarjasta, Netflixin The Umbrella Academy -sarjasta sekä vuoden 2015 Fantastic Four -elokuvasta.

 

Elokuvat perustuvat Midway Gamesin alunperin vuonna 1992 julkaisemaan Mortal Kombat -videopelisarjaan. Pelit ovat kehitelleet Ed Boon ja John Tobias. Franchisen viimeisin peli, Mortal Kombat 11, julkaistiin keväällä 2019. 

Alta pääsee katsastamaan Mortal Kombat -elokuvan traileria.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa