Viimein se näyttäytyi: PS4-yksinoikeus Ghost of Tsushimasta saatiin puhdasta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Viimein se näyttäytyi: PS4-yksinoikeus Ghost of Tsushimasta saatiin puhdasta pelikuvaa

12.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

InFamous-sarjaa tehneen Sucker Punchin uudesta Ghost of Tsushima -pelistä on paljastettu ensimmäinen satsi pelikuvaa.

Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa esitelty noin yhdeksän minuuttia pitkä demo käynnistyy avoimemman niittyaukean ihastelulla, josta matka jatkuu ratsain nopeasti selvästi tiiviimmäksi luotuun metsikköön. Siellä päähenkilö Jin Sakai ajautuu vastakkain muutaman Tsushiman saarella kauhua aiheuttaneen mongolivalloittajan kanssa, jotka tämä päihittää hyvin reaktiopohjaisella miekkailulla.

Taistelusta siirrytään pian hiippailun pariin, kun Jin ja tätä auttamaan saapunut toinen samurai Masako lähtevät pelastamaan läheisessä temppelissä kidutettavana olevan munkin. Hiippailun voimin kaksikko on kykeneväinen päästämään päiviltä ensin temppelin edustalla kyhjöttävät vartijat, minkä jälkeen Jin kapuaa heittoköytensä voimin temppelin katolle. Sieltä käsin tämä yllättää temppelissä jäljellä olevat viholliset pystyen päihittämään nämä nopeilla iskuilla hidastuksensa saattamana.

Demo huipentuu Masakon ja Jinin väliseen eripuraan, jossa nähdään hieman lisää pelin hyökkäys- ja torjuntamekaniikkoja. Samalla taustalla nähtävissä on kasvavissa määrin merkkejä lähestyvistä mongoleista niin lentävien nuolien, aluetta ympäröivien liekkuin kuin taustahälyn muodossa.

Tämä on toinen kerta, kun Sony on tuonut Ghost of Tsushiman isommin julkisuuteen. Peli julkistettiin aiemmin viime syksynä Paris Games Week -tapahtumassa, jolloin sen jo vahvistettiin olevan avoimen maailman samuraiseikkailu. 

Ghost of Tsushiman julkaisuajankohdasta ei ole toistaiseksi tietoa. Peli on PlayStation 4:n yksinoikeus.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Tämähän näytti loistavalle! Nyt vain odottelemaan julkaisua!

Käyttäjän Peluri83 kuva
Peluri83

Ei hemmetti että näyttää upealta!!! 1200 luvun japani ensimmäisen tai toisen mongooli invaasion aikoihin sijoittuva samurai seikkailu ilman fantasia höystöä kyllä kelpaa! Vapise ac odyssei.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Mulle ensimmäinen day 1, todella kaunista.❤️ Melkein pitää töllö päivittää :D

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Taistelu kameroineen näytti vähä...tönköltä. Noh ootellaan lisää gameplaytä.

Käyttäjän Tabbi kuva
Tabbi

Komian näköinen mutta jää hyllyyn ilman japaninkielistä dialogia

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus Tabbi

Komian näköinen mutta jää hyllyyn ilman japaninkielistä dialogia

Tämä, toivottavasti on.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Oho! Tämä video sai pelin näyttämään vielä paremmalta kuin osasin odottaa – siitäkin huolimatta, että Ghost of Tsushima oli jo ennestään ykkösenä Sonyn odotetuimpien pelien listallani yhdessä Hämiksen kanssa. Tykkäsin erityisesti miekkailukohtauksista, jotka olivat sopivan hidastempoisia mutta eivät yhtä armottomia kuin Dark Soulseissa. Taikatemput loistivat poissaolollaan, joten roolipelielementtejä on tuskin riesaksi asti. Hyvä, että Assassin's Creed -roolipelien vastapainoksi saadaan myös täysiverisiä toimintaseikkailuja! Väkivalta puolestaan antoi God of War -viboja ja lisää realismin tuntua entisestään. Pakkohankinta!

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Lähestulkoon varma ostos. Itään sijoittuvia pelejä on aivan liian vähän.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Tässä jokunen vuosi sitten harmittelin kun on niin vähän samurai teemaisia pelejä markkinoilla, ja nyt näitä sitten tuntuu tippuvan joka suunnasta. Eikä se ole todellakaan huono asia, kyllä kelpaa!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Bloodborne

[quote="Tabbi"]Komian näköinen mutta jää hyllyyn ilman japaninkielistä dialogia[/quote]

Tämä, toivottavasti on.

Tätä itsekin jäin kaipailemaan, toivottavasti. Niin tai näin todennäköisesti day one ostos.

Nostoja