Viimeinen hetki tukea Pelaajan Top 5 -kirjan joukkorahoitusta – kovakantinen kirja vain Mesenaatin kautta!

Pelaajan ensimmäinen Mesenaatti-projekti, eli TOP 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät -kirja on tuettavissa vielä sunnuntain ajan.

4.3.2018 12:21

Pelaajan ensimmäinen kirja Top 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät  on vielä sunnuntain ajan joukkorahoitettavissa, Mesenaatti-kampanja päättyy päivän vaihtuessa maanantaiksi puoliltaöin, eli vielä ehtii mukaan!

Kirja on saavuttanut jo minimitavoitteensa, eli kirja tapahtuu satavarmasti tukijoiden ansiosta. Kiitos heille! Mikäli vielä puntaroit kirjan tukemista, mainittakoon, että kirjan kovakantista versiota tarjotaan pelkästään Mesenaatti-tukijoille. Myöhemmin myyntiin tulevat kappaleet ovat pehmeäkantisia!

TOP 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät -kirja kokoaa Pelaaja-lehden legendaariset TOP 5 -trivialistaukset koostettuina hulppeaksi keräilyteokseksi. TOP 5 -trivialistaukset lukeutuvat lehden rakastetuimpiin vakiopalstoihin, joka tarjoilee humoristisia katsauksia pelimaailman historiaan, menestystarinoihin, kammottavimpiin mokiin ja suurimpiin mysteereihin.

Tule mukaan ja tue Pelaajan ensimmäistä kirjakampanjaa täällä!

Lisää luettavaa