Viimeistä fantasiaa kevyempänä – Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition saa ilmaisen pikkuversion / Uutiset / pelaaja.fi

Viimeistä fantasiaa kevyempänä – Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition saa ilmaisen pikkuversion

27.06.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Elokuussa päivänvalon näkevä Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition on saanut uuden trailerin. Samalla paljastui, että pelistä julkaistaan ilmaiseksi pelattava Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition Lite.

Lite-versio on muuten täysin maksullista versiota vastaava, mutta siinä pääsee pelaamaan vain kolme pelin 13 luolastosta. Loput kymmenen saa pelattavakseen täyden version ostamalla tai pelaamalla verkossa täyden version omistajan kanssa. On kuitenkin epävarmaa pääseekö verkkopelaamisen kautta käsiksi myös pelin tarinasisältöön vaiko vain pelattaviin osuuksiin.

Ilmaisversion lisäksi traileri esitteli myös pelin perusteita, kuten liikkumista ja taistelua. Uutuutena tarjolla on entistä vaikeampia luolastoja, joissa taitonsa voi pistää koetukselle. Alustojen välinen pelaaminen on mahdollista kaikilla laitteilla, joille peli julkaistaan.

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition ja Lite-versio julkaistaan 27. elokuuta PlayStation 4:lle, Nintendo Switchille ja Android- sekä iOS-laitteille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja