Viimevuotinen autopelitapaus Project Cars saa uuden kaiken kattavan myyntiversion

Project Carsista saadaan kauppojen hyllyille uusi myyntiversio, joka pakkaa sisään periaatteessa kaiken peliin tähän mennessä julkaistun sisällön.

4.3.2016 22:23

Viime vuonna nykyisen konesukupolven autopelitarjontaa laajentamaan saapunut Project Cars on saamassa uuden myyntiversion. Vielä tämän kevään aikana kauppojen hyllyiltä bongattavaksi saadaan Project Cars Game of the Year Edition, joka käytännössä pakkaa yhteen aikalailla kaiken peliin tähän mennessä julkaistun sisällön ja vähän muutakin.

Oletuksena Project Carsin uusin myyntiversio pitää sisällään lisäsisältöineen kaikkineen noin 125 autoa, 35 ajokohdetta sekä kosolti parannuksia, joita peli on saanut päivityksillään. Kaiken kaikkiaan uusia autoja on siis paketissa pääpeliin nähden noin 50 kappaletta ja ratakohteita neljä. Uusista autoista kahta (Zonda Revolucion, Huayra BC) ja ratakohteista yhtä (Nürburgring Combined Nordschieife + GP circuit) ei ole myyty peliin ennen uuden myyntiversion tuloa.

Game of the Year -paketti on ilmaantumassa saataville niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin. Alunperin peli saapui kullekin edellä mainitulle alustalle viime toukokuussa ja myöhemmin kesällä sen vahvistettiin myyneen yli miljoona kappaletta.

Parhaillaan Project Carsin luonut Slightly Mad Studios työstää pelille jatko-osaa.

Lähde: Project Cars (kotisivu)

Lisää luettavaa