Viitta takaisin selkään ja miekka käteen, uusi Pillars of Eternity -seikkailu lähestyy / Uutiset / pelaaja.fi

Viitta takaisin selkään ja miekka käteen, uusi Pillars of Eternity -seikkailu lähestyy

9.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Takavuosien tietokoneroolipelien hengessä kehitetyn Pillars of Eternityn ensimmäinen laajennus on päivätty. 25. elokuuta julkaisunsa on saamassa The White March - Part 1, joka lisää peliin tietenkin niin uutta tarinapelattavaa kuin myös uusia kumppaneita, kykyjä, pelialueita sekä aiempaa korkeamman tasokaton.

The White March tulee olemaan pelattavissa oli Pillars of Eternityn pääkampanjan ehtinyt läpäisemään tai ei. Uuden laajennuksen tarinaa ovat olleet kynäilemässä jälleen Carrie Patel ja Eric Fenstermaker, jotka olivat mukana luomassa myös Pillars of Eternityn alkuperäistä tarinaa.

Toistaiseksi tiedossa ei vielä ole, millaisella aikataululla Obsidianin on määrä tuoda jatkoa ensimmäisen The White Marchin tapahtumille. Edes laajennuksen hintaa ei ole vielä selvillä.

Myös uusi 2.0-päivitys lähestyy hiljalleen Pillars of Eternitya. Monien korjauksien lisäksi se on tuomassa joukon uusia ominaisuuksia peliin, kuten mahdollisuuden antaa taistelukumppaninsa tekoälyn hallittavaksi. Listan päivityksen koko annista löytää Obsidianin keskustelualueelta.

Lähde: Paradox Interactive/Obsidian Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sellikoira kuva
Sellikoira

Laittaisin ilomielin viitan selkääni JOS SE VAAN NÄKYISI MAC VERSIOSSA. :(

Nostoja