Villi länsi elää avaruudessa – Rebel Galaxy Outlaw paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Villi länsi elää avaruudessa – Rebel Galaxy Outlaw paljastui

2.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Uusi Rebel Galaxy -peli on tulossa. Alkuperäisen avaruuslententelypelin kolme vuotta sitten tehnyt Double Damage Games työstää nyt Rebel Galaxy Outlaw'ta, joka on toimimassa eräänlaisena esiosana edeltäjälleen.

Double Damage hehkuttaa pelistä "perusduunarin" avaruustaisteluseikkailua, joka on täynnä henkipattoja, räjähdyksiä ja iloisen epärealistista avaruuslentelyä. "Helvetinmoinen" ääniraita ei ole myöskään unohtunut, kuten ei ole biljardin ja noppapokerin kaltaiset sivuaktiviteetitkaan. Ylipäätänsä pelin pitäisi olla keskitetympi ja helpommin lähestyttävämpi kokemus kuin ensimmäinen peli.

Rebel Galaxy Outlaw kiitää tähtiin ensi vuoden alussa PlayStation 4:llä, Switchilla ja pc:llä. Hintaa sille kertyy 30 dollaria eli noin 30 euroa, kuten oheinen Star Citizenille irvaileva julkistusvideokin kertoo.

Lähde: Rebel Galaxy (kotisivu), IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Oho, tykkäsin Rebel Galaxystä paljon, mutta kun mitään ei kuulunut, kuvittelin että jatko on kuopattu. Peli oli vähän simppeli ja olisi kaivannu syvyyttä vähän joka osa-alueelle, mutta oli silti mainio avaruusräime.

Pelin yksi erikoisuuksista oli se, että pelaaja ei voinut itse lentää ylös tai alas vaan alukset käyttäytyivät vähän saamaan tyyliin kuin ohjaisi laivaa merellä. Taistelut mukailivat meritaisteluiden tyyliä ja kaikkein isoimmat aseet avaruuslaivoissa olikin alusten kyljissä, 1400 luvun sotalaivojen tapaan. Kuulostaan oudolta, mutta ratkaisu takasi hyvän ohjattavuuden ja keskittymisen itse asiaan lentämisen opettelun sijaan. Pelissä kun ei lennelty millään pikku aluksilla vaan isoilla laivoilla. Saapi nähdä nyt miten asia on sitten hoidettu tässä uudessa pelissä, kun kerran ns. kunnon 3D lentely on nyt mahdollista.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Ensimmäinen oli ihan mukava pieni avaruuspeli, vaikkakin kuten Bobclick tuossa mainitsi niin varsin yksinkertainen, jonka takia peli kävi nopeasti hyvin tylsäksi. En 30€ tule tästä missään nimessä maksamaan ellei peliin ole tullut merkittäviä uudistuksia.

10 sekuntia pelikuvaa: https://twitter.com/MatPaget/status/1035678404421406721

Nostoja