Villiin länteen palauttava Call of Juarez: Gunslinger ei säästä roiskeilta / Uutiset / pelaaja.fi

Villiin länteen palauttava Call of Juarez: Gunslinger ei säästä roiskeilta

14.03.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Viime vuoden syyskuussa jo julkistettu Call of Juarez: Gunslinger on kuukausien odottelun jälkeen valmis näyttäytymään maailmalle oikeasti. Ubisoft on julkaissut pelistä nyt varsinainen paljastustrailerin, jossa ei ihailla vain villin lännen maisemia, vaan paukutellaan myös reilusti lainsuojattomia.

Dead Island -kehittäjä Techlandin käsialaa jälleen oleva Gunslinger on aiemmista sarjan osista poiketen pelkästään latauspalveluihin ponkaiseva teos. Siinä ohjaamaan päästään palkkatappajaa, joka kohtaa matkallaan legendoja aina Billy the Kidista Pat Garrettiin.

Pelin julkaisun voi odottaa tapahtuvan kuluvan vuoden aikana PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä ja pc:llä. Se on esittelyssä maaliskuun lopulla PAX East -tapahtumassa Bostonissa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Aiemmin en ole koko Call of Juarezeista välittänyt, mutta tämähän vaikutti jo ihan hauskalta...

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Näyttää ihan kivalta räimeeltä. Jos osuu julkaisu hyvään saumaan, voisin napata pelin jo pelkästään tämän trailerin perusteella.

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel

Pitkästä aikaa peli, jossa ammuskelu näyttää tosissaan hupaisalta! (Voihan nenä, väkivallan viihdearvo puree myös minuun...)
Ainut sarjan peli, jota olen pelannut, on the Cartel, joten uskallan kumminkin olla huolissani. Kunhan eivät tee tästä samanlaista putkijuoksua kuin edellisestä osasta, mutta ei sentään hiekkalaatikkopeliä kuten Red Dead Redemption niin hyvää tulloo.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

En ole yhestäkään Juarezista en ole pitänyt, tämä sentään näyttää ihan lupaavalta vaikka kuvamateriaalia olikin vähän tuossa näytillä.

Käyttäjän Leipuri kuva
Leipuri

FPS western. Tulee ihan Outlaws mieleen, ah niitä muistoja. En ole sarjan aiempia osia pelannut mutta tämä näyttää kiintoisalle juurikin tuon aikakauden vuoksi.

Käyttäjän Riukkuli 94 kuva
Riukkuli 94

Call Of Juarez: Bound of blood oli ainakin minusta todella mukavan tuntoinen peli. Jonkin sortin open-world ja keräiltävät toi mukavasti lisää peliin.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Call of Juarezit ovat olleet todella hyviä länkkäreitä, toivottavasti tämäkin!

Käyttäjän dragnaz kuva
dragnaz

Bound in blood oli ainakin hauska räiske. Tarkemmin ajatellen yllättävän hyvä odotuksiin nähden. Ei tosin mikään taktinen vaan enemmän sellainen all guns blazing :)

Käyttäjän Seke kuva
Seke

Oho tämähän näyttää hyvältä! Just tommonen överiksi vedetty länkkärimeininki kyllä kiinnostaa. Toivottavasti pelattavuus on myös kunnossa.

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Näyttää hyvältä! Odotan innolla, jos tulisikin jotain Far Cry 3:n tasoista.

Nostoja