Villisikaa sinappikaasulla – strategiapeli Tooth and Tail päivättiin PS4:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Villisikaa sinappikaasulla – strategiapeli Tooth and Tail päivättiin PS4:lle ja pc:lle

15.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Sotastrategiapelejä on moneen lähtöön, mutta harvat niistä tähdittävät vieläkään vallankumouksellisia eläimiä. Onneksemme Tooth and Tail vahvistettu nyt PlayStation 4:lle ja Windows-, Mac- ja Linux-koneille syyskuun 12. päiväksi.

Tooth and Tail on reaaliajassa toimiva taktikointipeli, jossa kolme eläinryhmittymää käyvät keskenään läpi kylmää sisällissotaa. Sota päästään kokemaan sekä yksinpelikampanjan että kilpailullisen moninpelin muodossa, ja vaihtelevana se pidetään satunnaisesti muodostuvilla kartoilla sekä kustomoitavilla osapuolilla. Itse yhteenotoista luvataan myös tiiviitä, sillä taistelut on suunniteltu 5-12 minuutin pituisiksi.

Tooth and Tailin on kehittänyt yhdysvaltalainen Pocketwatch Games. Sen edellinen luomus oli varsin kehuttu yhteistyöryöstelypeli Monaco: What's Yours is Mine.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Erikoisen oloinen teos. Pitäisi päästä testailemaan kun ei tästä varsinaisesti käy ilmi miten tuo ohjaus tarkalleen toimii. Vai mennäänkö tuossa vain lippuhahmolla johonkin paikkaan ja sotilaat hyökkää jos lähellä on vihuja? Aika yksinkertaista jos näin.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Varsin eläimellistä menoa. Äkkiä tuli Hogs Of War muistelut mieleen.