Virallinen Five Nights at Freddy's -elokuva sai ohjaajansa / Uutiset / pelaaja.fi

Virallinen Five Nights at Freddy's -elokuva sai ohjaajansa

29.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Warner Bros. on saanut kiinnitettyä ohjaajan viralliseen Five Nights at Freddy's -elokuvaansa. Elokuvasivusto Deadline raportoi, että pestin on ottanut vastaan Gil Kenan, joka on myös käsikirjoittamassa elokuvan yhdessä Tyler Burton Smithin kanssa.

Kenanin viimeisin ohjaustyö on ollut tänä vuonna ensi-iltansa saanut uusin Poltergeist-elokuva. Hänen aikaisempiin tuotoksiinsa lukeutuu myös esimerkiksi animaatioelokuva Monsteritalo, joka vuonna 2007 sai Oscar-ehdokkuuden parhaan animaatioelokuvan kategoriassa.

Mitä tulee Tyler Burton Smithiin, tunnetaan hänet paremmin pelialalla tekemästään työstään. Mies on ollut mukana kirjoittamassa tarinaa niin Prototype 2:een, Sleeping Dogsiin kuin myös kotimaiseen Quantum Breakiinkin.

Warner Bros. osti elokuvaoikeudet Five Nights at Freddy's -kauhupelisarjaan kuluvan vuoden alussa. Pelisarja itse debytoi vasta vuosi sitten elokuussa, mutta jo nyt se on ehtinyt saamaan peräti neljä osaa. Niistä viimeisin julkaistiin viime viikolla.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Monsteritalo on kyllä loistava animaatio. Se oli kirjaimillisesti lasten kauhuelokuva.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Onko hyvä tuo uusin Poltergeist-elokuva?

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Jumpscare the movie

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Itse en ole uusinta Poltergeist leffaa nähny mutta aika huonoa olen siitä lukenut/kuullut...kannattaa katsoa Angry Joen arvostelu..ei herätä itsellä kovin positiivista kuvaa pelin ohjaajan suhteen

Nostoja