Virallinen modituki saapumassa Call of Duty: Black Ops III:een / Uutiset / pelaaja.fi

Virallinen modituki saapumassa Call of Duty: Black Ops III:een

2.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Tällä viikolla julkaistava Call of Duty: Black Ops III on näillä näkymin saamassa vielä virallisen modituen pc:llä. Pelin kehittäjä Treyarch on virallisilla kotisivuillaan ilmoittanut, että mikäli modituen työstössä kaikki vain menee suunnitellusti, saadaan ne alfatestiin ensi maaliskuussa.

Modituen myötä pelaajien pitäisi päästä virallisten työkalujen avulla luomaan Black Ops III:een uudenlaista sisältöä, kuten vaikkapa uusia karttoja ja pelitiloja. Tukeakseen modiyhteisöä Treyarch on tarjoamassa myös pelaajille mahdollisuuden pyörittää modeilla kyllästettyjä palvelimia, joiden pitäisi olla helposti löydettävissä pelin Unranked-palvelinselaimen avulla.

Toistaiseksi vielä Treyarch tosin huomauttaa, että modityökalujen teko on varsin alkutekijöissä. Ennen maaliskuun saapumista paljon voi siis vielä tapahtua pelin suhteen ja näin esimerkiksi suunnitelmat sen modaukseen liittyvien saattavat nekin kokea vielä muutoksia.

Lähde: Treyarch

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli vain mieleen, että miettikääpä jos näissä modihommissa ei oltaisi otettu takapakkia, että millaista olisi pelaaminen nykyisin. Tarkoitan siis sitä, kun modeja on kuitenkin ollut vuosikymmeniä ja konsolien myötä(?) ne siirtyivät harmaalle alueelle, ollen välillä jopa täysin laittomia. Nytkin tämä uutinen olisi itsestäänselvyys: "totta kai melkein jokaisessa pelissä on modeja, miksi ei olisi!?"

Käyttäjän Tuntematon kuva
Tuntematon
Lainaus käyttäjältä zappah

ne siirtyivät harmaalle alueelle, ollen välillä jopa täysin laittomia.

Nuorempana käytin kolmatta ohjelmaa voidakseni pelata mw2:ssa ns. modattuja pelejä... bännithän siitä tuli ja nyt saan kuulla pelissä kuin pelissä "fckin cheater" koska merkintä näkyy steam käyttäjätilillä vaikka on yli 1100 päivää vanha

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu
Lainaus käyttäjältä Tuntematon

Lainaus käyttäjältä zappahne siirtyivät harmaalle alueelle, ollen välillä jopa täysin laittomia.
Nuorempana käytin kolmatta ohjelmaa voidakseni pelata mw2:ssa ns. modattuja pelejä... bännithän siitä tuli ja nyt saan kuulla pelissä kuin pelissä "fckin cheater" koska merkintä näkyy steam käyttäjätilillä vaikka on yli 1100 päivää vanha

Itse en ole koskaan modannut tai huijannut steam peleissä mutta voisivat laittaa tuon huijari homman katoamaan tarpeeksi pitkän ajan jälkeen.