Virtuaaliaallot odottavat kesyttäjäänsä: surffipeli Surf World Series paljastui konsoleille ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Virtuaaliaallot odottavat kesyttäjäänsä: surffipeli Surf World Series paljastui konsoleille ja pc:lle

16.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Surffaamismiskeskeiset pelit eivät ole kovin yleinen näky maailmalla, mutta täysin unohdetukaan aihe ei vielä ole. Nyt viimeisimpänä brittiläinen Climax Studio on tuonut julki Surf World Seriesin, jota voidaan odotella PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle ensi vuodeksi.

Surffaamista Surf World Series lähestyy arcade-henkisestä näkökulmasta luvaten helposti lähestyttävää temppuilua, jossa piisaa kuitenkin myös amo annos oppimisen kautta avautuvaa syvyyttä. Laineille peli päästää viidessä tunnetussa rantakohteessa, joissa yksinpelattavaa piisaa 45 erilaisen haasteen muodossa. Moninpeluuta se vastaavasti tukee mahdollistaen parhaillaan 15 pelaajan yhtäaikaiset surffihetket muutamassa eri pelitilassa.

Ennen Surf World Seriesia Climax Studiosin kädenjälkeä on voinut ihmetellä esimerkiksi Assassin's Creed Chronicles -trilogian, Silent Hill: Shattered Memoriesin ja Sudekin muodossa. Se on tehtaillut myös käännöksiä esimerkiksi suomalaisstudio Housemarquen Resogunista ja Deadnationista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.