Virtuaalinen vankilapakoilu saa jatkoa The Walking Deadin voimalla / Uutiset / pelaaja.fi

Virtuaalinen vankilapakoilu saa jatkoa The Walking Deadin voimalla

8.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Vankilapakopeli The Escapists on saamassa vielä tämän vuoden aikana erikoisen jatko-osan. Niin pc:lle kuin Xbox Onelle saapumassa on seuraavaksi The Escapists: The Walking Dead, joka nimensä mukaisesti on sulauttamassa alkuperäispelin pakoiluteeman yhteen Robert Kirkmanin suositun sarjakuvasarjan kanssa.

The Escapists: The Walking Deadissa päähenkilönä nähdään The Walking Dead -sarjakuvista tuttu Rick Grimes, jonka on läpi erilaisten kenttien avustettava joukko selviytyjiä turvallisesti ohi aivoja himoitsevien raatoen. Pelin kenttien ei pitäisi myöskään olla satunnaisia keksittyjä ilmestyksiä, vaan ne on luotu tuttujen sarjakuvatapahtumien pohjalta.

– Olemme innoissamme voidessamme tarjota The Walking Dead -faneille jotakin erikoista, jota The Escapists: The Walking Dead edustaa. Se on leikkisä tulkinta, jonka uskomme maistuvan hyvistä peleistä pitäville, kustannusyhtiö Skybound Entertainmentin johtaja Daniel Murray selittää.

Alkuperäisen The Escapistsin tapaan pelin on julkaisemassa Team17. The Escapistsin alkuperäinen luoja Chris Davis näyttäisi olevan myös mukana projektissa.

Pelaaja-lehden arvostelun ensimmäisestä The Escapistsista voi lukaista tästä.

Lähde: Team17

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Yksi sana riittää: JÄNNÄ!

Nostoja