Star Trek Onlinessa pahaa aavistamattomia uhrejaan väijynyt virtuaaliperverssi jäi nalkkiin kysellessään typeriä uusista avaruusalustyypeistä pelin virallisilla foorumeilla.

Pelinimellä Skybuck Flying tunnettu pelaaja nimittäin oli tallentanut lukuisia kuvankaappauksia ns. alastonmodilla kuvatuista naishahmoista, jotka nyt vain sattuivat löytymään samasta juurihakemistosta kuin alkuperäisen kyselyn avaruusaluskuvatkin.

Skybuckin hahmoprofiilista käy myös ilmi, että pelaajan libido on vertaansa vailla, sillä hän on kertomansa mukaan aina valmis kepittämään vastaantulevia naisia, vaikka vastoin heidän tahtoaan.

Mielenkiintoista on seurata, miten asiaan suhtaudutaan Star Trek Onlinen ylläpidon puolelta. Pelitiedostojen muokkaaminen tai omien modien asentaminen ei nimittäin ole hyväksyttyä käyttöehtojen mukaan.

Alastonmodi on itsetehty pelimuokkaus, joka saa muut hahmot näkymään alasti omassa pelissä ja lisää hahmomalleihin ns. strategiset paikat, joita niillä ei ilman ”fanin” tekemää modia ole. Ilman modia hahmot eivät myöskään ikinä voi olla alasti.

Lähde: NeoGAF

Lisää luettavaa