Virtuaalisen pop-ilmiön paluu Eurooppaan viivästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Virtuaalisen pop-ilmiön paluu Eurooppaan viivästyy

19.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Sega on ajautunut lykkäämään 3DS-peli Hatsune Miku: Project Mirai DX:n julkaisua lännessä. Vielä alkuvuodesta peliä lupailtiin kauppoihin toukokuuksi, mutta nyt pelin julkaisu saavuttaakin eurooppalaiset syyskuun 11. päivä.

Myöhästymisestä huolimatta peli on edelleen tarkoitus julkaista sekä digitaalisesti että fyysisessä kuosissa. Hintaa siitä pyydetään oletuksena noin 40 euroa.

Saapuessaan Project Mirai DX:n pitäisi tarjota 48 kappaletta, joita pääsee naputtamaan rytmikkästi sekä nappien että halutessaan myös kosketusnäytön voimin. Hatsune Miku -peleille tyypillisesti mukana on myös kepeitä muokkausmahdollisuuksia pelin hahmoja ja näiden ympäristöjä koskien.

Project Mirai DX perustuu Japanissa alkujaan vuonna 2013 nähtyyn Project Mirai 2 -rytmipeliin. Sega on kuitenkin lupaillut, että alkuperäiseen peliin nähden pelikokemusta on apranneltu kepeästi sieltä täältä.

Lähde: Sega

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ei viivästyksissä niinkään, mutta ei sitten voineet yhtään vittumaisempia olla että viikkoa ennen julkaisua siirretään aikaa neljä kuukautta eteenpäin?

Nostoja