Virtuaaliyhteisö Home ladattavaksi huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Virtuaaliyhteisö Home ladattavaksi huomenna

10.12.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
56

Home avautuu jo huomenna. PlayStation 3:n virtuaaliyhteisöstä ilmestyy PS3:lle ladattavaksi huomenna, joulukuun 11. päivä, avoin beta-versio. Home-palvelun käyttö on ilmaista, vaikkakin Sony on julkaisemassa palveluun myös maksullista lisäsisältöä.

Pahasti myöhästynyt virtuaaliyhteisö on siis viimein saatavilla huomenna.

Lue myös:

Thomas Puhan esittely Homesta (kirjoitettu 7.3.2007)

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

NO JO OLI AIKAKIN!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kappas. Tuleekin jännä nähä mitä kaikkea tuosta palvelusta löytyy. odotellaan innolla, ehkä saadaan nähdä jopa legendaariset servereiden tukkeutumiset ja julkaisuprobleemit, joita seuraa useat pakolliset päivityslataukset. No, tulee jännää.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Kesti kauan, mutta tulihan se sieltä =p Itse en odota HOMElta mitään ihmeitä, mutta olen silti odottanut kovasti mahdollisuutta päästä testaamaan sitä kunnolla.

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Hyvää kannattaa odottaa... Itsellä täysi luottamus Homeen ja ainakin uskoisi, että ovat saaneet palvelun viimeisteltyä. Tämä menee varmasti kokeiluun, tosin ei sitten tiedä, kuinka pitkään jaksaa tahkota. Tutulla porukalla Home varmaan on hyvä homma, mutta täysin tuntemattomien kanssa tuskin jaksaa kauaa jutella. ;)

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ei pahemmin nappaa, mutta tulee testattua...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HAJOO PÄÄ!
Ei se ollutkaan home forever. en kyllä tiedä mitä järkeä tässä on. Ei oikein habbohotellit nappaa...

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

Oho! Tulihan puun takaa tämäkin julkaisu. Itse olen ollut tuossa betassa jo jonkin aikaa ja ihan jees palveluhan tuo on. Suomalaista seuraa tuonne kyllä kaivattaisiin sillä joidenkin saksalaisten kanssa keskustelu ei oikein nappaa.

Saa nähdä millaisen suosion tämä saavuttaa. Itse olen vähän skeptinen tämän suhteen, mutta jos Sony vaan panostaa kaikenlaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin riittävästi, niin varmasti itsekin tulen tuolla käymään yhä useammin. Myös erilaisten moninpelipartyjen kasaamiseen tämä voisi soveltua mainiosti.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Itse olen tätä odotellutkin jo kauvan =D

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

vois huvikseen ostaa huvilan tuolt

Käyttäjän Misfire kuva
Misfire

No tämäpä hienoa! Tuli ihan puskasta tämä julkaisupäivä mutta kelpaa minulle. Saapahan pleikkaan vielä lisää monipuolisuutta.