Vitan etäkäyttötoiminto sai tukea PS2-klassikoiden teräväpiirtoversioilta / Uutiset / pelaaja.fi

Vitan etäkäyttötoiminto sai tukea PS2-klassikoiden teräväpiirtoversioilta

5.09.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Sekä God of War Collection että ICO and Shadow of The Colossus Collection tukevat jatkossa PlayStationeiden niin sanottua Remote Play -ominaisuutta. Tuki on saatavilla peleihin tänään julkaistun päivityksen lataamalla.

Remote Play mahdollistaa PlayStation 3 -pelien pelaamisen Vitalla Wi-Fin välityksellä. Näin ollen esimerkiksi television ollessa varattuna voi peliään jatkaa käsikonsolin voimin. R2- ja L2-nappien käyttäminen onnistuu laitteella sen takapaneelia hipomalla.

Ominaisuutta on jo aiemmin tukenut ainakin BlazBlue: Continuum Shift.

Lisätietoja Remote Play -ominaisuudesta voi lukea suomeksi PS Vitan verkkomanuaalista.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Aika turha lisäys. Mitä esimerkiksi minä, henkilö jolla on oma HDtv omassa huoneessa tekisin tällä ominaisuudella? Ainoa hetki jolloin TV mahdollisesti olisi kykenemätön pelikuvan näyttämiseen, olisi jos kääntäisin sen HDMI1-kanavalta TV-kanavien puolelle tai sulkisin TV:n kokonaan. Joten mitä minä teen tällä ominaisuudella jos minulla olisi Vita? Pitääkö minun vessareissullakin pelata? Istun pöntöllä pelaamassa Shadow of the Colossusta, ei minulla nyt noin paljon ongelmia ole pelaamisen kanssa.

Lyön vetoa että valtaosassa pelaavista yhteisöistä, lapsilla on jo telkkari joko huoneessa tai sen lähistöllä, ylipäätään ylimääräinen telkkari, joten en usko että kukaan tulee häiritsemään pelisessiota, mutta niille joilla ei ole niin, hyvä juttu kai sitten...mikäli heillä on siis tuo Wi-Fi ja laajakaistayhteys!

Keskittykääpä Sony nyt vaan niiden yksinoikeuspelien tekemiseen, niillä niitä konsoleita myydään.