”Vitut Oscareista” – A Way Out -peli sai julkaisupäivän kovan tilityksen saattamana

Brothersin tehneen Josef Faresin uusi peli on päivätty ja samalla Fares itse pääsi puhumaan suunsa puhtaaksi muun muassa loottilaatikoista ja Oscar-gaalasta.

8.12.2017 05:14

Brothers-pelin luoja Josef Faresin seuraava peli A Way Out julkaistaan ensi vuonna 23. maaliskuuta, tuore traileri on vahvistanut.

Traileri julkaistiin ensimmäisen kerran The Game Awards -palkintotapahtuman yhteydessä, jossa Fares itse oli mukana esittelemässä videon. Esittely karkasi tosin hieman raiteiltaan Faresin innostuttua kovasti saamastaan valokeilasta. Aiemmin myös elokuvaohjaajana tunnettu mies innostui muun muassa haukkumaan Oscar-gaalan lokaan ja toteamaan, kuinka EA:n julkaisemaksi peliksi A Way Out ei ole sisältämässä minkäänlaista ”loottilaatikkopaskaa”. Hän samaan syssyyn toki muistutti, että EA on ollut hänelle sekä hänen Hazelight-studiolleen äärimmäisen hyvä, ja että julkaisijat tekevät joskus virheitä.

Videon Faresin johdannosta voi katsastaa A Way Out -trailerin alta. A Way Out julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lisää luettavaa