Voi kauhistus! Nappaa Amnesia: The Dark Descent ilmaiseksi vielä kun voit / Uutiset / pelaaja.fi

Voi kauhistus! Nappaa Amnesia: The Dark Descent ilmaiseksi vielä kun voit

15.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Ruotsalaisstudio Frictional Games on jakelemassa kehuttua Amnesia: The Dark Descent -kauhupeliään rajoitetun aikaa ilmaiseksi.

Tarjouksesta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Steamin suuntaan ja painaa siellä kyhjöttävää "Asenna peli" -nappia. Toimen ehtii tehdä aina keskiviikkoon kello 20.00 mennessä, minkä jälkeen peli palaa taas maksulliseksi tuotteeksi.

Tempaus on eräänlainen markkinointitempaus Frictionalin osalta. Ensi viikolla studio on julkaisemassa nimittäin odotetun Soma-kauhupelinsä, joten nyt jos koskaan Frictionalin on syytä alkaa kerätä kiinnostusta puoleensa. Ja mikäpä toimii tässä tehokkaammin kuin ilmainen sälä!

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

Tuon "asenna peli" napin painaminen oli aikoinaan yksi elämäni isoimmista virheistä, mutta huhhuh kyllä tämä virhe oli kokemuksen arvoinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelailin tuota joku vuosi sitten mutta jäi kesken. En tajunnut (ja jaksanut selvittää pahemmin) mitä joidenkin pullojen kanssa olisi pitänyt tehdä ja eteneminen oli niin tuskaista. Sama homma (kykkiminen ja hidastelemalla eteneminen) toimi paljon paremmin esimerkiksi Alien: Isolationissa, josta tuli hommattua platina.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Kokeilin joskus tätä. Tunnelma on kohdallaan, mutta pelattavuus taantui liiaksi nurkkien nuohoamiseksi ja yleiseksi edestakaisin kävelyksi, ilman tietoakaan, minnen mennä seuraavaksi.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Nappattu. Modi mapit kiinnostaa yleisiten.

Käyttäjän legendaarinen kuva
legendaarinen

Eihän tuo ilmaiseksi ole? E: Anteeksi täälä ollaan vain päivissä sekaisin. :D