Voi pojat, Rambo: The Video Game tekee edelleen tuloaan / Uutiset / pelaaja.fi

Voi pojat, Rambo: The Video Game tekee edelleen tuloaan

13.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

Vuodesta 2011 asti kuumeisesti odotettu Rambo: The Video Game on edelleen kaikkea muuta kuin vain unta ja keijupölyä. Julkaisija Reef Entertainment on saanut ulos puolalaisen Teyon-studion rakentamasta pelistä jälleen uuden trailerin, jossa fiilistellään muun muassa John Rambon monipuolipuolista ilmevalikoimaa ja sekä tämän kauniita kutreja.

Varsinaisesta pelattavuudestakin nähdään toki myös muutamia vilauksia raideräiskintöjä vastaavan paukuttelun muodossa. Kyseisellä toiminnalla vaikuttaisi olevan pelissä tosin myös syvempiäkin mittasuhteita kuin aluksi odottaa saattaisi. Kehittäjät ovat PlayStation Blogissa lupailleet, että pelissä päästäisiin keräämään kokemusta, jolla Rambolle haalitaan uusia kykyjä.

Pitkästä odottelusta huolimatta Rambo: The Video Gamella ei ole vielä virallisesta ilmoitettua julkaisupäivää PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä tai pc:llä. Oletettavasti peli saadaan kuitenkin ulos ennen Reefin julkaisulistoilla uhkaavasti myös väijyvää Terminators-peliä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän artapo kuva
artapo

Tää peli näyttää aivan uskomattomalta!!!!!!1

[spoiler]uskomattoman paskalta :([/spoiler]

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Kattelin vähän aikaa että tuohan näyttää ihan mobiilipeliltä, kunnes lopussa pomppasi eteen PC, 360 ja PS3 keräilyedition. Eihän tietenkään grafiikka meinaa kaikkea mutta ei helvetti :D

Teyon näyttäisi olevan pelintekijä jota saamme kiittää runsaasta määrästä nintendon eShoppia täyttävästä shovelwaresta: http://en.wikipedia.org/wiki/Teyon

Käyttäjän frozen kuva
frozen

ihmeen surkeelta näyttää kun peli kumminkin on tommonen missä mennään vain raiteilla

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Grafiikat 5/5.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Jopas näytti mälsältä meinigniltä. Potentiaaliahan saattaisi löytyä ihan Tomb Raiderin kaltaiseen peliin saakka laadultaan, mutta tosin luotto kehittäjiin ei tässä tapauksessa ole siellä vuoren huipulla. Paikkapaikoin mukiinmenevältä näytti, mutta noh... "The video game" ...you know it paskaa tulossa.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

En ymmärrä mitä vikaa te grafiikoissa näette. Minusta ne ovat ihan perustasoa, paikoitellen jopa todella näyttävää. En kuitenkaan ole niin iso rambo fani että peliä menisin heti ostamaan, vaan taidan odottaa alelaaria (mihin peli varmasti päätyy ja nopeasti).

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

JOtenki huvitti tuo Rambo, kun tilanne vaihtuu, mutta ilme on kokoajan sama. Jos joku työntäis vaikka AK peräluukkuun, niin ilme olisi varmaan sama. :D

Ps. Koska se Mad Max tulee?

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Täähän on just sitä nex-genii, joo-o... Milloinkohan tästäkin päästäis eroon tai sitten tätä tulee aina tulemaan on sitten kuinka hyvät pelilaitteet tahansa maailmassa aina silloin. Ebin musiikki ja toiminta yhdistelmä trailerissa :P.

Käyttäjän yasahi kuva
yasahi
Lainaus käyttäjältä Portable

En ymmärrä mitä vikaa te grafiikoissa näette. Minusta ne ovat ihan perustasoa, paikoitellen jopa todella näyttävää. En kuitenkaan ole niin iso rambo fani että peliä menisin heti ostamaan, vaan taidan odottaa alelaaria (mihin peli varmasti päätyy ja nopeasti).

Jopa minä, joka pelaa enää joka kolmas sunnuntai, luulin aivan loppuun asti, että kyseessä on mobiilipeli. Että näyttävää grafiikkaa paikoittain? Huhhuh. Harvempi räiskintäpeleihin uutta ja innovatiivista enää keksii, joten grafiikka on niitä ainoita osa-alueita, joilla kilpaillaan. Rambo ei nyt taida jaksaa edes yrittää. Näyttäisi sivujensa mukaan olevan vielä 100% raideräiskintä, voi elämä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä yasahi

Jopa minä, joka pelaa enää joka kolmas sunnuntai, luulin aivan loppuun asti, että kyseessä on mobiilipeli. Että näyttävää grafiikkaa paikoittain? Huhhuh. Harvempi räiskintäpeleihin uutta ja innovatiivista enää keksii, joten grafiikka on niitä ainoita osa-alueita, joilla kilpaillaan. Rambo ei nyt taida jaksaa edes yrittää.

Peli näyttää muuten hieman Battlefield: Bad Companyä heikommalta, mutta varsinkin nuo Afganistanin maisemat ovat ihan komeat, samaa ei ehkä voi sanoa ukkojen pärstöistä, mutta voin elää noiden kanssa. Ja mitä innovaatioon tulee, niin minulle riittäisi että tekijät katsoisivat alkuperäistä Farcyta ja tekisivät saman Rambotrilogian tutuissa ympäristöissä.