Voihan alien-invaasio: XCOM 2 saapuu tänä vuonna! / Uutiset / pelaaja.fi

Voihan alien-invaasio: XCOM 2 saapuu tänä vuonna!

1.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Parin vuoden takainen taktikointipeli XCOM: Enemy Unknown on saamassa virallisen jatko-osan. Tämän vuoden marraskuussa julkaisija 2K Games on tuomassa kauppoihin XCOM 2:n, joka ainakin toistaiseksi näyttäisi olevan työn alla vain Windows-, Linux- ja Mac-koneille.

XCOM 2:ta kehittää jälleen Civilization-sarjasta tuttu Firaxis. Tällä kertaa uusi peli sijoittuu 20 vuoden päähän tulevaisuuteen, jossa alienit ovat ottaneet vallan Maasta ja XCOM-joukot ovat kutistuneet lähes olemattomiin. Se vähä, mitä organisaatiosta on kuitenkin jäljellä, ei ole aikeissa luovuttaa, vaan tarkoituksena pelaajilla olisi valloittaa Maa takaisin ihmiskunnan tuhoisiin käsiin.

XCOM 2:n pelaaminen tulee taas koostumaan sekä XCOM-organisaation hallinnoinnista että myös taktisista taisteluista. Taisteluita käydään uudessa osassa nyt satunnaisesti muodostuvissa kentissä, joilla kohdataan lisäksi uusia vihollisia sekä päästään käyttämään tietysti myös uutta kalustoa. Alienien johtavan aseman myötä pelin pelaaminen tapahtuu vällillä nyt myös eräänlaisessa hiippailuhengessä.

Firaxis lupaa lisäksi, että tällä kertaa peliin saadaan mukaan myös virallinen modituki.

XCOM 2 on sama peli, jota 2K Games kiusoitteli viime viikolla erikoisella Advent-verkkosivulla.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush

Oho tulipa puskista. Ensimmäisen osan eri modeja ja dlc-paketteja tuli tahkottua miten perherikkoon asti. Talvella vissiin sitten round 2. Bring it!

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Toivottavasti löytää tiensä myös konsoleille tulevaisuudessa!

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Näinä viivästymitsen aikoina tällainen uutinen tuntuu epätodelliselta. Aivan mahtavaa, toivottavasti laatu pysyy yhtä hyvänä kuin ensimmäisessä osassa.

Käyttäjän jani kuva
jani

Todella harmi jos peli ei tule konsoleille. Pelasin Enemy Unknownia PS3:lla ja boxilla. Toivon että saadaan PS4:lle muuten voi jäädä peli pelaamatta.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

varmaan siksi kun pc versio myi huomattavasti enemmän

http://steamspy.com/app/200510

konsolilla vain 114k
http://forums.2k.com/showthread.php?182671-XCOM-sells-114k-on-consoles

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä frozen

konsolilla vain 114k

Öö, kai tajuat, että tuo 114k on määrä, jonka verran XCOMia myytiin Jenkeissä fyysisesti yksinomaan lokakuussa 2012?

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Nääh, ei kiinnosta. Edellinen x-com eu oli liian arpamainen ja pelimäinen mun makuuni.
Eritoten ärsytti just se kun ei ollut projektiileja vaan projektiilit oli pelkkiä erikoisefektejä, eli vaikka aseesi projektiili osuisi viholliseen, niin sillä ei ollut mitään väliä koska se oli vain michael bay effecti ja todellinen osuma vain arvottiin. Vanhassa sentäs ne ampu oikeita ammuksia jotka osu ja vahingoitti sitä mihinkä se törmäsi. Olipa se sitten seinä, ufo tai vieruskaveri. Tämä teki siitä paljon aidontuntumaisen.

Sit inventaario ja aseistuskin oli järkevämmin siinä vanhassa tehty. Yksinkertaisesti vanha xcom:eu teki vaan kaiken paremmin.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Usein näkee pelaajien hehkuttavan miten erinomaista on, että pelilaitteilla on yksinoikeispelejä. Kai tässäkin tapauksessa on aivan mahtavaa, jos peliä ei julkaistaisi konsoleille ... *huoh*

Jos peli on edeltäjänsä tapaan hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen, niin toivon että peli tullaan näkemään kaikilla mahdollisilla laitteilla aina mobiililaitteista PC:n.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mihin saa antaa rahaa?! Ei vais, en ennakkotilaa mitään enää koskaan, mutta odotan tätä innolla. Toivottavasti pc-peli ei kärsi konsolisaatiosta. Eka peli oli rautaa.