Voihan vihta! Metal Gear -näyttelijät repäisivät – Snaken ja Millerin lännessä julkaisematon kuuma saunakohtaus nyt kuunneltavissa / Uutiset / pelaaja.fi

Voihan vihta! Metal Gear -näyttelijät repäisivät – Snaken ja Millerin lännessä julkaisematon kuuma saunakohtaus nyt kuunneltavissa

20.11.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Snake Miller sauna

Tässä on sitä kuuluisaa fanipalvelua parhaimmillaan. Metal Gear Solid -sarjan Snaken ja Kaz Millerin ääninäyttelijät David Hayter ja Robin Atkin Downes ovat julkaisseet aiemmin vain japaniksi julkaistun saunakohtauksen nyt englanniksi.

Testosteroninen kohtaus on alkujaan peräisin vain Japanissa julkaistulta Metal Gear Solid: Peace Walker -audiodraamalevyltä, eli varsinaisessa pelissä sitä ei ole koskaan kuultu. Kohtaukseen kuitenkin viitataan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelissä.

Saunakohtaus nauttii kulttimaineesta erityisesti suomalaisessa Metal Gear -fanikunnassa: Snake ja Miller ajautuvat Mother Basen saunassa tappeluun, jossa ei vihtaakaan säästellä.

Ohessa myös alkuperäinen japaninkielinen versio fanitekstityksen kera, jonka vihtatunnelmointi on ehdottomasti kuuntelemisen arvoista. Japaninkielinen audiodraamalevy julkaistiin vuonna 2010.

Lähde: Robin Atkin Downes

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Huh huh! Ja joku vielä väitti, että hellekelit olivat tämän vuoden osalta jo taputeltu!

Nostoja