Voiko heikko Tom Cruise -elokuva kääntyä tosiaan hyväksi peliksi? Lupaava The Mummy Demastered saapuu loppukuusta / Uutiset / pelaaja.fi

Voiko heikko Tom Cruise -elokuva kääntyä tosiaan hyväksi peliksi? Lupaava The Mummy Demastered saapuu loppukuusta

10.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

WayForward Techonologiesin uusi sivulta kuvattu toimintaseikkailupeli The Mummy Demastered julkaistaan 24. lokakuuta. Peli tuodaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille kuin pc:llekin.

Hyvin paljon mallia Metroid-sarjalta ottava The Mummy Demastered on varsin yllättävä teos siinä mielessä, että kaikessa lupaavuudessaan se perustuu kovasti lytättyyn Tom Cruisen uuteen Muumio-elokuvaan. Universalilla ja kumppaneille ei olla oltu välttämättä siis ihan täysin unessa leffaan liittyvien oheistuotteiden kanssa.

Virallinen traileri The Mummy Remasteredista saatiin syyskuussa.

Aiemmin WayForward on tehnyt muun muassa sellaisia pelejä, kuten DuckTales Remasteredin, Shantae-sarjan, Aliens Infestationin ja BloodRayne: Betrayalin.

Lähde: WayForward (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Tätä on odotettu!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yksikään noista mainituista ei mikään ikimuistettava mestariteos ole mutta hyvää viihdettä vähintään. Tässä on potentiaalia trailerin perusteella jopa firman parhaaksi peliksi. Testiin menee ehdottomasti.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Näyttää kyllä yhtä paskalta mitä leffakin oli, että sinäänsä ainakin lähdemateriaalille uskollinen.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Hyvältähän tuo näyttää. Eipä tuolla taida muuta yhteistä olla leffan kanssa kuin tuo Nimi. Miten gurgi tuon on saanut sitten näyttämään samalta kuin leffa on täysi mysteeri.

Käyttäjän Anazooni kuva
Anazooni

Se on Demastered, ei Remastered ;). Odotan innolla tätä peliä.

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian
Lainaus käyttäjältä hell_patrol

Hyvältähän tuo näyttää. Eipä tuolla taida muuta yhteistä olla leffan kanssa kuin tuo Nimi. Miten gurgi tuon on saanut sitten näyttämään samalta kuin leffa on täysi mysteeri.

Gurgista ku on kyse, niin kaikki on mahdollista, paitsi se että joku asia ei olis täyttä paskaa :)

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Carpathian

Lainaus käyttäjältä hell_patrolHyvältähän tuo näyttää. Eipä tuolla taida muuta yhteistä olla leffan kanssa kuin tuo Nimi. Miten gurgi tuon on saanut sitten näyttämään samalta kuin leffa on täysi mysteeri.

Gurgista ku on kyse, niin kaikki on mahdollista, paitsi se että joku asia ei olis täyttä paskaa

Kusi ei ole.