Voiko tätä enää uskoa? Epätoivoiselta vaikuttanut Halo-televisiosarja edelleen "aktiivisessa kehityksessä" / Uutiset / pelaaja.fi

Voiko tätä enää uskoa? Epätoivoiselta vaikuttanut Halo-televisiosarja edelleen "aktiivisessa kehityksessä"

8.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Noin neljä ja puoli vuotta sitten julkistettu virallinen Halo-televisiosarja elää ilmeisesti edelleen. Yhdysvaltalaisen Showtime-kaapeliverkon johtajat David Nevins ja Gary Levine ovat vakuutelleet tällä kertaa TV Guide -lehdelle, ettei hanke ole pelkästään vain vielä olemassa, vaan myös yhä aktiivisessa kehityksessä.

Nevinsin osalta TV Guide -raportoi, että johtaja on nähnyt sarjasta käsikirjoituksia, mutta ei ole suostunut kertomaan niistä tai sarjan tilasta noin muuten enempää. Levine vuorostaan on kuvaillut olleensa rohkaistunut kaikesta siitä, mitä hän on tähän mennessä päässyt sarjasta näkemään.

Erityisesti luottoa Showtimen vakuuttelut eivät sarjan suhteen tässä vaiheessa enää kuitenkaan luo. Mitään konkreettista Halo-televisiosarjasta ei ole kuultu tai nähty nimittäin sitten sen julkistuksen. Uutisoimme tv-sarjasta viimeksi reilu vuosi sitten, jolloin Xbox-pomo Phil Spencer kertoi projektin olevan edelleen vielä elossa. Sitä ennen vuonna 2015 Nevins oli vuorostaan jo vastaavalla tavalla vakuutellut, että sarja on aktiivisesti työn alla.

Halo-sarjasta on nähty tähän mennessä parikin verkkosarjaa. Näistä jälkimmäinen on ollut vuonna 2014 saapunut Nightfall, jonka hehkutettiin kovasti olleen ohjaajaveteraani Ridley Scottin tuottama. Showtime-sarjaa on sitäkin hypetetty isolla nimellä, sillä ainakin julkistuksen aikoihin Steven Spielbergin kerrottiin olleen tuottamassa sarjaa.

Lähde: TV Guide

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.