Voima on melkoinen uudessa Humble Star Wars Bundle -pelipaketissa / Uutiset / pelaaja.fi

Voima on melkoinen uudessa Humble Star Wars Bundle -pelipaketissa

2.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Uusista Humble Bundle -pelipaketeista ei toden totisesti ole enää pulaa tänä päivänä. Kuluvalla viikolla myyntiin on saapunut seuraavan kahden viikon ajaksi nyt Humble Star Wars Bundle 2, vaikka samaan aikaan käynnissä on vielä kuuden päivän ajan myös Humble Indie Bundle 16.

Maksamalla Star Wars -paketista periaatteessa mitä vain, saa siitä mukaansa niin strategiapelit Star Wars Rebellionin ja Star Wars Galactic Battlegrounds Sagan sekä lentelynimikkeet Star Wars: X-Wing Alliancen ja Star Wars: X-Wing vs. TIE Fighter - Balance of Power Campaignsin. Mukaan Humble Bundle heittää myös kymmenen prosentin alennuskupongin sen omaan Humble Monthly -palveluun.

Ylittämällä paketista keskimäärin maksetun hinnan laajenee paketti myös vielä Star Wars: X-Wing ja TIE Fighter Special Editionilla, molemmilla Knights of the Old Republic -roolipeleillä sekä Star Wars -aiheisella Humble Store -kauppapaikan kupongilla. Myös lisää pelejä pitäisi olla myöhemmin tulossa pakettiin tarjolle.

Mikäli Humble Star Wars Bundlesta pulittaa samantien vähintään 9,99 dollaria saa paketista mukaansa myös vielä Star Wars: Empire at War Gold Packin sekä Lego Star Wars - The Complete Sagan. 35 dollarilla mukaan sullotaan myös Tähtien sota -aiheinen erikoispaita.

Kukin peleistä on lunastettavissa Steamin kautta.

Hyvntekeväisyysjärjestöjen osalta Humble Star Wars Bundlella voi tukea niin Star Wars For Changea kuin myös Unicefiakin. Niiden ohella rahansa voi laittaa menemään myös Disneyn ja Humble Bundlen itsensä suuntaan.

Lähde: Humble Bundle

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.