Voita rahaa tulevaisuuden taistelukentillä / Uutiset / pelaaja.fi

Voita rahaa tulevaisuuden taistelukentillä

19.10.2006 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
4

EA Finland ja Assembly Organization haastavat pelaajat potkimaan toistensa takalistoja Battlefield 2142 Whoop Ass Challenge -turnauksessa. Voitokkalle joukkueelle on luvassa ennätyssuuri 10 000 euron palkkashekki. Kisa pyörähtää käyntiin 30.11. 2006, josta lähtien ilmoittautumisia otetaan vastaan. Tällöin paljastetaan myös turnauksen säännöt ja muut yksityiskohdat.

Turnauksen ensimmäinen osa koostuu online-karsintaturnauksesta, jossa seulotaan lupaavimmat sotilaat alokkaiden joukosta. Online karsinnat pelataan tammi-maaliskuussa 2007. Finaalit pelataan huhtikuussa 2007. Finaalitapahtuman paikka on vielä turvallisuussyistä salainen.

Lisätietoa kilpailuista kannattaa etsiä osoitteesta www.assembly.org/2142.

whoopass.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

:D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Harmi, että tuon pelin mukana tulee ei-niin-kiva spyware. Tosin nyt sentään ilmoittavat siitä lapulla. :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuulostaa ihan hyvältä, ja kiinostaa kuulla kuka osallistuu tuohon turnaukseen. Tämä on kuitenkin vähän enemmän kaikkien turnaus, jossa ei ehkä aivan parhaita pelaajia nähdä. Tosin olisi kiva nähdä parhaat pelaajat toimessa tuossa turnauksessa. Tuttuun tapaan näitä voi sivulliset "telkun" avulla seurata, joten voihan tuosta oppia uusia niksejäkin.

10 000 euroa kuulostaa aika hyvältä summalta, vaikkakin se on ammattilaissarjojen palkkioihin verrattuna pienehkö.

Itse en kuitenkaan tähän turnaukseen osallistu, sillä bf-sarjaa en ole tarpeeksi pelannut, tosin jos olisi kyseessä Counter-Strike/Source, niin olisin aika varmana mukana.

Tosin jos aloittelija haluaa palkinnon suuren, niin kannattaa aloittaa harjoittelu aika piakkoin. Tai voihan niinkin käydä että ihan tuurilla voitto rapsahtaa, mutta enpä usko. Jos bunnyhop, toimisi vielä niin minä käskisin harjoitella sen ensimmäisenä, mutta kun ei toimi niin en neuvo. No harjoittele sitten vaikka kyykky-hyppy-kierähdys-puukko-vauhti-boost :D

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Whoopass!! helmi nimi kyl turneella:D