Voita Xbox 360 Elite ja kesän pelottavin peli / Uutiset / pelaaja.fi

Voita Xbox 360 Elite ja kesän pelottavin peli

18.06.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
31

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa itsellesi 120 gigatavun kovalevyllä varustettu Xbox 360 Elite ja Alone in the Dark: Limited Edition -pelipaketti, joka sisältää pelin, dvd-dokumentin, soundtrack-cd:n, figuurin ja paljon muuta Alone in the Dark -oheismateriaalia korkealaatuiseen koteloon pakattuna.

Kesäkuun lopulla julkaistava Alone in the Dark on sarjan viides osa. Se julkaistaan Xbox 360:lle, Wiille, PS2:lle ja pc:lle. Pelistä on myöhemmin luvassa myös PS3-versio.

Kilpailuun voit siirtyä tästä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Kaksi kilpailua kuukaudessa? Kuten jo aiemmin sanoin, Pelaajan palkintoja en ole koskaan moittinut, enkä moiti nytkään. Kaksi huippukonsolia jaossa samassa kuussa! :D Jatkakaa samaa rataa. Pakko osallistua.

Käyttäjän Riderwall kuva
Riderwall

Parempi voitto kun konsolifinissä sentään. Eikä mitään lohdutuspalkintoja.

Käyttäjän Argorok kuva
Argorok

Vähän itsekin kyllä hämmästelen, että jo toinen kilpailu yhtäaikaa, mutta eihän se kyllä kieltämättä haittaa yhtään. Mahtavat palkinnot kyllä jälleen kisassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos ostan irtonumeroina vaan mielenkiinnon mukaan, olenko sitten sivuutettavissa oleva voittaja... moni vähän purnannut samaa, vai valvotaanko arvontaa jotenkin?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olisi kiva tietää, onko irtonumeron ostaja anonyymi koskaan voittanut...? Uteliaisuudesta. Sama koskee muitakin lehtiä, joskus vähän epäilen...

Käyttäjän juza56 kuva
juza56

Osuispa nyt kerrankin voitti kohdalle! Ja onnea kaikille kilpailuun!! :)

Käyttäjän Zett0r kuva
Zett0r

Wautsiwau . Onkos kilpailulla ikärajaa ?
Mahtavia palkintoja .

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos konsoli olisi PS3 niin voisin osallistua.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Siis aivan loistava kilpailu jälleen. Kiitos jo Pelaajalle etukäteen, vaikka ei voittoa tulisi. Tällaisia kilpailuja lisää.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kiva palkinto. :) Täytyypä osallistua vaikka peli onkin jo ennakkotilattuna. Mutta kun voi konsolinkin hyvässälykyssä voittaa. Ennemmin kuitenkin toivon sitä ps3 voittoa koska xbox 360:llia omistan jo ihan tarpeeksi.

Nostoja