Vuoden 2007 peli on... / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoden 2007 peli on...

9.02.2008 // Kirjoittanut: Riot
60

Call of Duty 4: Modern Warfare. Näin valittiin Annual Interactive Achievement Awards -tilaisuudessa, joka järjestettiin Las Vegasin DICE-tapahtumassa. Tapahtuma on yksi peliteollisuuden arvostetuimmista, joten valinnoilla on suuri painoarvo.

Samassa tilaisuudessa vuoden konsolipeliksi valittiin Call of Duty 4: Modern Warfare ja pc-peliksi The Orange Box. Vuoden innovaatioksi valittiin Rock Band. Myös BioShock keräsi ansaitusti useinta mainintoja, kuten paras kuvasuunnittelu, äänisuunnittelu ja käsikirjoitus.

Lue tästä Call of Duty 4:n tekijöiden haastattelu.

Lähde: DICE

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hyvä duty!

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kyllä ihan oikea peli valittiin konsolipelien voittajaksi. Ei Orange Boxikaan huono konsoleilla ollut,vaan ihan PC:n tasoinen.

Käyttäjän Gohe kuva
Gohe

Harvinaisen oikea valinta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä valinta, saikohan halo3 mitään mainintoja??

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

CoD 4 on kyllä vuoden paras. Halo jää armotta taakse.

Orange box on kyllä myös huikea paketti joka tarjoaa jokaiselle jotakin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä valinta, saikohan halo3 mitään mainintoja??

http://www.peliplaneetta.net/pelikonsolit/uutiset/8349/Call-of-Duty-4-voitti-AIAS-paapalkinnon/

Ei yhtään... Vieläkö joku väittää, että Halo on yliarvostettu? Kyllä viime vuoden selvästi yliarvostetuimmat pelit olivat CoD4 ja Bioshock.
Molemmat toki loistavia, mutta täysin naurettavaa, että nämä kaksi peliä nappaavat lähes kaikki palkinnot.

Ja tässä lisää harmiteltavaa:

Paras tarinankirjoitus: Bioshock
Kieltämättä Bioshock onnistui tässä hyvin, mutta palkinto olisi kuulunut ehdottomasti Mass Effectille! :(

Paras ajopeli: Motorstorm
Voi prkl...Motorstorm parempi kuin Forza2?!?!?
Tämän palkinnon olisi ansainnut paremmin jopa Flatout: Ultimate Carnage!

Paras strategiapeli tai simulaattori:
Command and Conquer 3: Tiberium Wars

Ovatko kyseiset herrat edes nähneet Supreme Commanderia tai World in Conflictia? Umpi perinteinen naksu voittaa pelit, jotka toivat uusia ideoita genreen...oikeusmurha!

Todella asiantuntevaa porukkaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"CoD 4 on kyllä vuoden paras. Halo jää armotta taakse."

CoD4 on niin yliarvostettu kuin olla ja voi. Näyttäävää putkiräiskintää, mutta niin oli Halokin. Moninpelissä toki todella hyvin toteutettu ranking systeemi, mutta Halo 3:n 4-pelaajan co-op, Forge ja Theater saivat aivan liian vähän huomiota palkintoja jaettaessa. CoD4 oli yksi viime vuoden parhaista peleistä, mutta ei todellakaan ylivertainen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^seconded. Halo-sarja on kyllä yliarvostetuin peli ikinä. Sen moninpeliä pelaa kyllä jonkin aikaa, mutta jo parin pelikerran jälkeen se muuttuu erittäin tylsäksi.

Call of Duty 4: Modern Warfare ansaitsi voiton. Moninpeli on todella viidyttävää riippumatta siitä että kuinka kauan sitä pelaa. Ehkä ainoa haitta säälittävän lyhyt yksinpelikampanja.

Käyttäjän Argorok kuva
Argorok

Noh pakko myöntää, että kyllä Call of Duty 4 tämän on ansainnut, jotenka hatun nosto tälle valinnalle. The Orange Box on kyllä loistava pc -peli valinta, ainakin itse olen pitänyt todella paljon siitä, mitä nytten vähän olen pitänyt. Sisältöä verrattuna hintaan on ihan sairaan paljon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Paras strategiapeli tai simulaattori:
Command and Conquer 3: Tiberium Wars

Ovatko kyseiset herrat edes nähneet Supreme Commanderia tai World in Conflictia? Umpi perinteinen naksu voittaa pelit, jotka toivat uusia ideoita genreen…oikeusmurha!

Tässä olen niin samaa mieltä. Tiberium oli pitkälti samanlaista naksuttelua, kun strategiat olivat 3vuotta sitten. "Grafiikat uusiksi ja robotteja", kansa tykkää. WIC oli taas hyvä, vaikkakin myös todella raskas. Strategian ystävänä ostin quad-prosessorin vain tuon pelin takia.

Vähän vaikuttaa, että palkinnot olivat pitkälti jaettu myyntitilastojen perusteella. CoD4:n kanssa olen kuitenkin samalla kannalla - tuo peli on palkintonsa ansainnut. Yksinpelin tarinaan oli panostettu täysin uniikilla tavalla, ja moninpeliäkin jaksaa painaa päivästä toiseen. Miten olisi palkinnot jaettu, jos GTA IV olisi pitäytynyt lokakuun julkaisupäivässä...?