Vuoden 2018 parhaat pelit valittiin – tässä ovat Pelaajan lukijaäänestyksen tulokset / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoden 2018 parhaat pelit valittiin – tässä ovat Pelaajan lukijaäänestyksen tulokset

24.01.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
Vuoden parhaat pelit 2018 valittiin – tässä ovat Pelaajan lukijaäänestyksen tulokset

Pelaaja-lehden ja Pelaajalehti.comin lukijat äänestivät Rockstarin Red Dead Redemption II:n vuoden 2018 parhaaksi peliksi.

Kilpailu kärkisijasta oli tiukka loppumetreille asti, mutta Red Dead Redemption II onnistui säilyttämään kärkisijansa koko äänestyksen alusta loppuun saakka. Kovan loppukirin ottanut Sonyn Santa Monica Studiosin God of War lopulta jäi toiselle sijalle. Kolmanneksi singahti Insomniac Gamesin Spider-Man.

Pelaaja-lehden Vuoden peli 2018 -lukijaäänestyksen Top 10:

1. Red Dead Redemption II
2. God of War
3. Spider-Man

4. Super Smash Bros. Ultimate
5. Assassin's Creed Odyssey
6. Detroit: Become Human
7. Monster Hunter: World
8. Shadow of the Tomb Raider
9. Forza Horizon 4
10. Spyro Reignited Trilogy

Pelaajan toimituksen Vuoden peli 2018 -valinnat perusteluineen voi vuorostaan lukea vielä toistaiseksi kauppojen hyllyiltä löytyvästä tammikuun Pelaaja-lehdestä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itsellä vielä listalta pelaamatta AC Odyssey, Detroit, Horizon 4 ja Spyro. Kaksi ensin mainittuja löytyykin jo mutta ei ole ehtinyt vielä pelailemaan asti. Horizonin kanssa pitää ensin pelailla kolmas osa läpi ja Spyro lähtee mukaan kun lähtee. Ehkä jos saavat Crash + Spyro -paketin fyysisenä myyntiin sopivalla hintaa. 40-50 olisi täysin jees hinta.

Smash ja Monster Hunter eivät taas kiinnosta pätkääkään. Toinen on grindausta ja toinen vaatisi peliseuraa - sen lisäksi ettei genre ole omien listojen kärkipäässä muutenkaan.

Käyttäjän Corso kuva
Corso

Voitto meni aivan oikealle pelille. Vaikka omaan pelimakuuni kuluva generaatio on ollut pienoinen pettymys, niin RDR 2 vikoineenkin on pjerkuleen hyvä.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Oma top 3 2018:

RDR 2
God Of War
Detroit:Become Human

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Aika meh. Viime vuonna vain ei oikein ollut mittään tajunnanräjäyttäviä pelejä. RDR2 ihan ok, vähän tylsä. Tuolta listalta ehkä eniten nautin Forza Horizon 4:stä kun tuo autoilu on lähellä sydäntä ja 4K 60 HDR:llä on aika muigeen näköinen tuossa pelussä. Monster Hunter oli kans ihan viihdyttävää grindausta. Kertoo jotain pelistä, kun grindaus on ihan hauskaa.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Smashia lukuun ottamatta nuo pelit eivät kiinnosta pätkääkään. Myöskään Smash ei olisi kiinnostanut suuresti, ellei siinä olisi niin erinomainen yksinpeli.

Onneksi pelivuosi 2018 on takanapäin.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Itselle tuosta listasta Detroit.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Hayarigami

Smashia lukuun ottamatta nuo pelit eivät kiinnosta pätkääkään. Myöskään Smash ei olisi kiinnostanut suuresti, ellei siinä olisi niin erinomainen yksinpeli.

Onneksi pelivuosi 2018 on takanapäin.

Niin no makuja on monia.... itselläni täysin päinvastoin, eli Smash on noista ainoa joka ei voisi vähempää kiinnostaa, muut todennäköisesti tulee enemmin tai myöhemmin lisättyä kokoelmaan.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Äänien määrä ja kaikki vastausvaihtoehdot prosentteineen olisi vähän mielenkiintoisempaa nähdä, kuin tuollainen geneerinen top 10.

Käyttäjän Antn kuva
Antn

Huono ratsastussimulaattori ei olisi missään nimessä ansainnut voittoa. Tylsin peli pitkään aikaan.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Top 3 on aivan oikein ;)