Vuoden ajan karkuteillä ollut Deadpool teki paluun Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoden ajan karkuteillä ollut Deadpool teki paluun Steamiin

16.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Activisionin ja High Moon Studiosin Marvel-toimintapeli Deadpool on vähin äänin tehnyt paluun Steamiin. Ainakin kirjoitushetkellä peli on jälleen hankittavissa pc:lle siis latausmuodossa 30 eurolla.

Ennen paluutaan Deadpool ehti olla poissa Steamista yli vuoden ajan. Peli vedettiin yhdessä useiden Ryhmä-X- ja Hämähäkkimies-nimikkeiden kanssa pois myynnistä niin Steamista, Xbox Games Storesta kuin PlayStation Storestakin vuoden 2014 tammikuussa ilmeisesti lisenssisopimusten vanhenemisesta johtuen.

Vielä ei ole tiedossa, tuleeko Deadpool saapumaan takaisin myös Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Varmaa ei myöskään ole, vaikuttaako Deadpoolin pc-paluu millä tavoin muiden vuosi sitten kadonneiden Marvel-pelien kohtaloon.

Deadpoolin paluu pc:lle on varsin järkeenkäypä tempaus, sillä hahmosta on parhaillaan tekeillä Ryan Reynoldsin tähdittämä elokuva. Ihan vain Deadpooliksi kutsutun pätkän on tarkoitus saada ensi-iltansa Yhdysvalloissa ensi vuoden helmikuussa.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kyllä tuon hankkimista voisi harkita viimeistään alennettuna. Hyvät naurut on ehditty jo saada pelkästään sivustakatsojana.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Portable

Kyllä tuon hankkimista voisi harkita viimeistään alennettuna. Hyvät naurut on ehditty jo saada pelkästään sivustakatsojana.

Joo heh! En oo aiemmin kiinnittäny tähän huomiota, mut tuon ylimmän kuvan nähtyäni ajattelin, että täähän täytyy hankkia joskus. Sellaiseen 10-15€ hintaan.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Tämän pelasin läpi julkaisussa, imo ihan 4/5 tekele. Suosittelen jos saatte alle 20€ hintaan hankittua. :D