Vuoden alussa iskee Burnout / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoden alussa iskee Burnout

29.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
22

Burnout Paradise on saanut julkaisupäivän. PS3:lle ja Xbox 360:lle julkaistava kaahailu ilmestyy kauppoihin Amerikassa 22. tammikuuta. Muu maailma seurannee perässä pian tuon jälkeen. Ensi vuoteen ei kuitenkaan tarvitse odottaa Burnoutin uusinta osaa, sillä sekä PS3:n että Xbox 360:n omistajat saavat pelistä pelattavan demon joulukuussa.

Kolarointiin ja erittäin nopeisiin autoihin erikoistunutta pelisarjaa pidetään laajalti parhaana arcadekaahailuna. Ensimmäinen osa julkaistiin PS2:lle vuonna 2001.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kyllä tämä ihan ehdotonta Arcade autoilun huippua on. Kaikki osat on tullut läpäistyä ja eiköhän tämä uudenkinsukupolven Burnout löydä tiensä pelihyllyyn.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En oikein tiedä... Jostain syystä videot eivät oikein ole vakuuttaneet. Peli ei oikein tunnu olevan kehityksessä mukana - uusin Flatoutkin on tuoreemman oloinen. Nooo-O, saas nähdä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika julma otsikko. :D

Käyttäjän Tzibo kuva
Tzibo

"Triple Aftertouch Takedown!"

Kun saa Takedownin tehtyä, nousee jostakin syystä mieliala korkeammalle. Tämä tosin ilmeisesti tulee niille parempigrafiikkaisille konsoleille - X0:lle ja PS3:lle, joita en omista. Siitä huolimatta Burnout on mahtava pelisarja, etenkin Takedown, sitä olen eniten pelannut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä Burnoutin 3-5 osat ottavat todella PS2:sta kaiken tehon irti. Harmittaa kyllä pirusti kun tätä ei PS2:lla nähdä. Tosin taas yksi hyvä (ja kallis) syy ostaa next-gen-konsoli. :(

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

Tuo peli kyllä tuo ilon itselleni!
Odotan innolla :D

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Paras Burnout tähän astisesti on kyllä Burnout 2. Parasta arcade autonromutusta ikinä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jes me saadan tänävuonna pelin DEMO! Kiitti vitusti, tosin eivät saa jenkitkään tänävuonna joten no harm done. Silti odottaminen ketuttaa.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Omistan Burnout 3:sen ja Revengen jotka ovat todella hyviä ajopelejä varsinkin 3 osa jota en vieläkään ole saanut vedetyksi kokonaan läpi.Paljon odotan Paradiselta, ja grafiikka on kyllä nannaa :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Boxi 60fps, Floppi 30 fps + karsitut tekstuurit

Nostoja