Kevään palkintogaaloista pystejä rohmunnut autopalloilupeli Rocket League on parhaillaan pelattavissa ilmaiseksi pc:llä.

Steamissa vastikään käyntiin pyöräytetty ilmaisviikonloppu jatkuu aina sunnuntain myöhäisiltaan asti, ja testaamaan pääsee koko peliä kaikkine tiloineen ja ominaisuuksineen. Parhaillaan peli kiikkuu Steamin pelaajamäärälistojen kärjessä Dota 2:n ja Counter-Strike: Global Offensiven kaltaisten kestosuosikkien rinnalla, joten peliseuran löytäminen ei liene tänä viikonloppuna vaikeaa.

Jos laji todella kolahtaa testailun tuloksena, ehtii pelin napata omaan kirjastoonsa pysyvästi 40 prosentin roimalla alennuksella vielä maanantainkin aikana. Hintaa heräteostokselle tulee miinusprosenttien jälkeen vaatimattomat 11,99 euroa, ja kokemusta voi maustaa halutessaan vielä viidenneksen tavallista halvemmilla lisäsisältöpaketeilla.

Pc:n ohella Rocket League on saatavilla myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja alustojen väliset matsit onnistuvat parhaillaan Steam- ja PS4-pelaajien välillä.

Lähde: Steam, Polygon

Lisää luettavaa