Vuodenajat ja Britannia loistavat Forza Horizon 4:ssä – tulossa loppuvuodesta / Uutiset / pelaaja.fi

Vuodenajat ja Britannia loistavat Forza Horizon 4:ssä – tulossa loppuvuodesta

11.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Microsoft on odotusten mukaisesti paljastanut Forza Horizon 4:n osana E3-lehdistötilaisuuttaan. Uusi peli ilmestyy Xbox Onelle ja Windows 10 -koneille 2. päivä lokakuuta.

Avoimen maailman ajopelisarja suuntaa Forza Horizon 4:llä seuraavaksi Iso-Britanniaan, jossa isona uutena asiana sarjaan esitellään vuodenajat. Näiden vaihtuminen vaikuttaa pelin visuaalisen ilmeen lisäksi tietysti ajo-olosuhteisiin, kuten myös tarjolla oleviin tapahtumiin. 

Muina uudistuksina Microsoft on hehkuttanut myösRoute Creatoria, joka sallii omien kisojen luomisen osaksi pelimaailmaa itselleen ja muille pelaajille. Xbox One X:llä peliin on työstetty nyt myös mahdollisuus pelata peliä 60 ruutua sekunnissa pyörivää ruudunpäivtystä tukevassa tilassa.

Erilaisia autoja keräiltäväksi luvataan noin 450 erilaista. Tällä kertaa pelaajat voivat myös hankkia maa-alueita, millä ansaita voi erilaisia esineitä ja perk-etuja.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Näyttää kyllä erinomaiselta. En malta odottaa, kun pääsen pelaa tätä 4K/60FPS Xbox One Xllä.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill
Lainaus PukkiHD

Näyttää kyllä erinomaiselta. En malta odottaa, kun pääsen pelaa tätä 4K/60FPS Xbox One Xllä.

Näytti kyllä huikealta. Vois hrz 2 jälkeen hyppää suoraan neloseen.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90
Lainaus PukkiHD

Näyttää kyllä erinomaiselta. En malta odottaa, kun pääsen pelaa tätä 4K/60FPS Xbox One Xllä.

En usko että 60FPS toimii 4K tilassa Xbox X:llä. Eiköhän se asetus ole 1080p ja 60FPS tai 4K ja 30FPS

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sijainti vähän tylsähkö mutta ei tuo tylsältä videolla kuitenkaan näyttänyt. Varmasti taattua Horizon-laatua. Jätän itse kuitenkin odottamaan sitä että saan ensin kolmosen aloitettua.

Näissä on ihan älyttömästi tekemistä enkä itse ole vielä yhtäkään Horizonia saanut sillä lailla pelattua että ei enää olisi jotain tekemistä jäljellä. On vain pitänyt kylmästi jossain vaiheessa päättää, että nyt siirrytään seuraavaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Petyin ihan saatanasti, kun sijainti ei ollutkaan Japani tai edes se viimeksi uumoiltu Hong Kong. Tipahti day one Ultimate Edition -ostoksesta day one Game Pass -kokeiluksi. Pc:llä 4K 60 fps tai 1440p 165 fps, miten sattuu huvittaa. Enkä muuten usko, että Xbox One X:n 60 fps moodi tulee olemaan 4K tai ainakaan oikea 4K, nehän olis hehkuttanut sitä täysillä jos olisi. Muutenkin huolettaa, että mitä ne on nerffannu, että saivat sen pyöriin 60 fps sillä perunalla mikä se Xbox One X:n sisällä hyrrää.

Nostoja