Vuodenvaihteen pelikato alkaa: Transformers-mähinät ja The Legend of Korra saavat lähtöpassit latauskaupoista / Uutiset / pelaaja.fi

Vuodenvaihteen pelikato alkaa: Transformers-mähinät ja The Legend of Korra saavat lähtöpassit latauskaupoista

23.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Vuosi on jälleen lopuillaan ja se jos mikä tarkoittaa tietysti kauppapaikoilta katovia pelejä.

Jo näin ennen joulua katoamistempun ovat tehneet ainakin Activisionin julkaisemat pelit Tranformers Devastation, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers. War for Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark ja The Legend of Korra . Kirjoitushetkellä tuotoksia ei voi ostaa enää Steamista tai PlayStation Storesta, eikä katoaminen Xbox-kauppapaikaltakaan liene kuin enää vain ajan kysymys.

Pelit voi toki edelleen uudelleenladata käyttöönsä, mikäli niitä löytyi jo omistuksesta jonkin edellä mainitun latauskaupan kautta.

Peleistä Transformers Devastation ja The Legend of Korra olivat Activisionin ja PlatinumGamesin välisiä yhteistyöprojekteja. Muista Transformers-peleistä mainekkaimmat ovat olleet Fall of Cybertron ja War for Cybertron, jotka molemmat tehtaili kasaan Activisionin omistama High Moon Studios.

Kukin peleistä perustuu vahvasti kolmannen osapuolen lisensseihin, joten on enemmän kuin todennäköistä, että Activisionin sopimukset niiden käyttöön ovat umpeutuneet. Vastaavalla tavalla viime vuodenvaihteessa katoamistempun tekivät myös Activisionin kaksi Amazing Spider-Man-peliä, Activisonin ja PlatinumGamesin kolmas yhteistyöhanke Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan sekä Codemastersin pelit Dirt 3, Grid ja F1 2013.

Lähde: Polygon, Comicbook.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Muut myy tämmösessä tapauksessa ennen kuin pelit häviää alennuksella mutta ei activision ja steamistä on jo poistettu

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Olen pelannut kyseisen peli läpi.Ja on paras Transformes peli mitä on tehty .Enimmäkseen muut on ollut paskaa, Ihme että saatiin hyvä aikaiseksi.transformers fall of cybertron ja transformers war for cybertron olivat ihan ok.Missäkään transformesissa ei saa valita pelaatko autoboteilla vai decepticons.Aina se on autobotit.Piti sano ase vielä että suomen Dubatut Transformersit on kultaa megatron ja optimus-prime parhaat äänet mitä sarjassa on.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tarkoittaako tämä nyt sitä ettei edes pelin ostaneet niitä voi enää ladata? Yleensähän kun jokin poistuu myynnistä, niin se ei poista sen latausmahdollisuutta jos pelin on ostanut.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus zappah

Yleensähän kun jokin poistuu myynnistä, niin se ei poista sen latausmahdollisuutta jos pelin on ostanut.

Ja niin pitäisi olla edelleen. Tämä poistuminen on nimenomaan samaa rutiinia, mitä on tapahtunut lisenssipelien poistumisen kanssa ennenkin.

Käyttäjän vilunki kuva
vilunki
Lainaus velor85

Missäkään transformesissa ei saa valita pelaatko autoboteilla vai decepticons.Aina se on autobotit.

War on Cybertronissa on omat kampanjat molemmille puolille.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No, fyysistä kopiota saa puoli ilman vaikka mistä joten eipä paljon hetkauta.

Nostoja