Vuodot vihjaavat: Red Dead Redemption II:ssa on PUBG-henkinen Battle Royale -moodi / Uutiset / pelaaja.fi

Vuodot vihjaavat: Red Dead Redemption II:ssa on PUBG-henkinen Battle Royale -moodi

6.02.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
7
Vuodot vihjaavat: Red Dead Redemption II:ssa on PUBG-henkinen Battle Royale -moodi

Trusted Reviews -sivusto kertoo saaneensa haltuunsa kehitysdokumentteja, joiden väitetään sisältävän virallisesti vahvistamattomia yksityiskohtia Rockstarin tulevasta Red Dead Redemption II -lännenseikkailusta.

Dokumentin huomattavimpien paljastusten mukaan Red Dead Redemption II sisältäisi useita verkkopelimuotoja, joihin lukeutuisi Revive and Survive, Money Grab ja erityisesti Battle Royale, joka viittaisi nimensä osalta PlayerUnknown's Battlegroundsin kuuluisaksi tekemään sadan pelaajan pelimuotoon.

Tietojen mukaan Red Dead Redemption II:n verkkomaailmaa pääsisi silti tutkimaan täysin vapaasti GTA Onlinen tapaan, halutessaan myös pelihahmon silmien kautta kuvattuna.

Sivusto kertoo saaneensa vuodetut yksityiskohdat käsiinsä jo viime vuoden elokuussa, mutta päätti julkistaa tietonsa vasta nyt, kun jokusia dokumenttien sisältämiä yksityiskohtia on alkanut varmistua Red Dead Redemption II:n tuoreemmissa markkinointimateriaaleissa.

Lisää dokumenteista paljastuvia yksityiskohtia voi tarkistaa lähdelinkin takaa. Rockstar ei luonnollisesti ole kommentoinut tai vahvistanut Trusted Reviewsin raporttia, joten tietoihin kannattaa toistaiseksi suhtautua varauksella.

Rockstar paljasti viime viikolla, että Red Dead Redemption II julkaistaan näillä näkymin 26. lokakuuta.

Lähde: Trusted Reviews

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Tältäkö tuntuu vanheneminen? Olenko jäänyt kehityksen kelkasta? Nimittäin koko Battle Royale -trendi ei konseptina houkuttele juuri ollenkaan.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

^sama. Ainoat itseäni kiinnostavat "Battle Royalet" on ne leffat.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus Kornholic

Tältäkö tuntuu vanheneminen? Olenko jäänyt kehityksen kelkasta? Nimittäin koko Battle Royale -trendi ei konseptina houkuttele juuri ollenkaan.

Ei, kyllä sitä ihan vaan omaksi mielipiteeksi kutsutaan.

Käyttäjän nakkihiiri kuva
nakkihiiri

Villi veikkaus että peli tulee sisältämään loottilaatikot myös kaiken muun mikromaksupaskan ohella.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Smiling Nik

^sama. Ainoat itseäni kiinnostavat "Battle Royalet" on ne leffat.

Niinpä. Ne leffat on eeppisiä, varsinkin se ensimmäinen. Pelikonseptina aivan järkyttävän tylsä, ainakin PUBG:n perusteella, muitahan en ole koittanut.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuskin tuo nyt yllärinä voi tulla että apinoidaan tämän hetken ilmeisesti suosituinta peliä/trendiä. Itse vietin RDR:n nettipuolella hyvinkin paljon aikaa mutta vähän veikkailen että ei niin paljoa innosta mahdollinen mutta hyvin todennäköinen "RDR Online".

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Eipä tuo minulta juurikaan ole pois. GTA V:n kohdalla varsinainen emopeli oli ihan riittävän hyvä ja laaja ostopäätöksen oikeutukseen. En näe miksei sama pätisi myös RDR2:een.

Toki kaikki RDR2 Onlineen suunnattu huomio on pois yksinpeliin suuntautuvasta lisäsisällöstä, mutta aika harvoihin peleihin sitä tulee DLC:tä osteltua. En ole tainnut yhteenkään Rockstarin peliin hankkia lisäreitä. Koskaan.

Nostoja