Julkaisija Focus Home Interactive ja kehittäjä Lightbulb Crew esittelivät taktisen roolipelinsä Otherciden uudella trailerilla. Puolitoistaminuuttisen pätkän aikana tutustutaan pelin synkkään ja värittömään maailmaan.

Otherciden maailma on kuolemassa. Pelaajan on määrä ottaa komentoonsa kaikkien aikojen mahtavimmasta soturista polveutuvat Tyttäret ja tutkia yksinkertaisesti Kaupungiksi nimettyä metropolia, jonka syvyyksissä sikiää ilmeisesti pelin pahiksena toimiva Kärsimys. Kärsimyksestä syntyy Toisina tunnettuja epämuodostuneita hirviöitä, joita vastaan pelaaja taistelee. Pelin edetessä pelaajalle selviää traaginen tarina siitä, miten maailma päätyi nykyiseen tilaansa.

Taistelu on vuoropohjaista ja videosta löytyvän kuvauksen mukaan koostuu toiminnoista ja vastatoiminnoista. Asioiden suunnitteleminen etukäteen on olennaisessa roolissa. Taistelumenestys määrää myös Tyttärien kehityksen. Esittelyteksti lupaa, että pelkuruudesta rangaistaan, täpärä selviytyminen jättää arpia ja erityisen tehokas monsterien lahtaaminen palkitaan.

Othercide ilmestyy kesällä 2020 PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lisää luettavaa