Vuosi 2019 tuo mukanaan yhä ilmaista Gran Turismo Sport -sisältöä – tätä on tarjolla vielä tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Vuosi 2019 tuo mukanaan yhä ilmaista Gran Turismo Sport -sisältöä – tätä on tarjolla vielä tällä viikolla

17.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Polyphony Digital ja Sony ovat vahvistaneet lisää ilmaista sisältöä Gran Turismo Sportiin. Torstain tienolla PlayStation 4 -autopeli vastaanottaa päivityksen 1.32 ja saa siinä samalla taas tutunlaisen setin uutta pelattavaa.

Päivityksen antiin lukeutuu ensinnäkin lisärata Special Stage Route X, joka voi olla tuttu jo Gran Turismo 5:tä ja 6.ta pelanneille. Mutkajuhlia tarjoavan kokonaisuuden sijaan kyseessä on erikoislaatuisempi ovaalirata, jonka molemmat suorat ovat 12 kilometrin mittaiset.

Muina lisinä Gran Turismo Sport saa päivityksellä kahdeksan uutta autoa, kokonaan uuden Z Heritage -aloittelijaliigan GT League tilaan ja lisää kierroksia saman tilasta lyötyviin Stars & Stripes-, Vision Gran Turismo Trophy-, X2014 Nations Cup- ja Gr. 1 Prototype Endurance Series -liigoihin.

Uudet autot ovat:

  • Porsche 356 A/1500 GS GT Carrera Speedster ’56
  • Aston Martin DB3S CN.1 ’53
  • Shelby G.T.350 ’65
  • Ferrari Dino 246 GT ’71
  • Nissan Fairlady Z Version S (Z33) ’07
  • Honda Integra Type R (DC2) ’98
  • BMW Z8 ’01
  • TVR Tuscan Speed 6 ’00

Scapes-tilassa voi siinäkin nyt vierailla Cambridgessa, kun taas Cirtcuit Experience päästää leikittelemään Tokyo Expresswayn South Inner Loop -osiolla.

Ohessa traileria.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

DC2 Integra saa käynnistämään pelin jo yksinään. Varmaan paras etuvetoinen auto koskaan tehty ja ensimmäistä kertaa "premium" detaljoituna Gran Turismossa.

Myös Z8, Z33 ja TVR lähtee kokeiluun! Sekä tietenkin huippunopeuden etsintää tuolla Route X:llä. Nyt enää odottelen sitä classic track packia!

Käyttäjän Antn kuva
Antn

"Real driving simulator" ei kiinnosta enää pätkääkään nykypäivänä kun on parempiakin simuja tarjolla.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Kyllä nyt näyttää siltä, että tämä peli siirtyy tällaisena PS5:lle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Antn

"Real driving simulator" ei kiinnosta enää pätkääkään nykypäivänä kun on parempiakin simuja tarjolla.

Ainahan niitä on ollut tarjolla. Nimenomaan parempia simuja. Parempia pelejä petrol headeille jotka kuitenkin säilyttää realistisen otteen siihen ajamiseen, niin enpä tiedä.